Bucuresti

Concert Sarah Brightman

Concert Sarah Brightman

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
1634

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sarah Brightman Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 20:00
Sala Palatului, Bucuresti
Va informam ca din motive tehnice, concertul " Sarah Brightman " din data de 28 Octombrie 2014 s-a REPROGRAMAT in data de 13 Noiembrie 2014 . Ora si locatia raman neschimbate.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru noua reprezentatie.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 20 mai - 20 iunie 2014!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 20 iunie 2014 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Superstarul internațional Sarah Brightman concertează pe 28 octombrie, la Sala Palatului din Capitală. Show-ul din România face parte din turneul mondial “Dreamchaser”, început în 2013 și care urmează să însumeze peste 100 de concerte pe 5 continente. Bucureștiul va străluci pe 28 octombrie într-o producție grandioasă, susținută de Sarah Brightman împreună cu propria orchestră formată din 30 de muzicieni.
Sarah Brightman debordează de pasiune, creativitate și dorința de a-și depăși limitele. Albumul “Dreamchaser” este inspirat de antrenamentele pentru misiunea în spațiu pe care Sarah o pregătește pentru 2015. Artista intenționează să cucerească și lumea nepământeană, devenind prima artistă care va înregistra un cântec în spațiu. Publicul din România va călători în univers împreună cu Sarah Brightman, de-a lungul unui spectacol emblematic. “Dreamchaser” este un show complex, modern, spectaculos. Vocea angelică a sopranei, care depășește 3 octave, ținuta sa regală și efectele speciale îl vor purta pe spectator aievea în lumea viselelor ce se pot realiza dacă vei crede în ele. “Vânătorul de vise” - titlul concertului în traducere – va deveni oricare dintre cei prezenți la eveniment, pe parcursul unui show în care fiecare piesă este o poveste.
Sarah Brightman este considerată cea mai bine vândută soprană din lume și singurul artist care a cucerit simultan topurile Billboard Dance și Classic. Sarah Brightman este pioniera genului classic crossover și unul dintre artiștii titani ai lumii, însumând peste 30 de milioane de discuri vândute și având un palmares care cuprinde peste 180 de discuri de aur și de platină, în peste 40 de țări. Single-ul “Time to Say Goodbye”, înregistrat împreună cu tenorul Andrea Bocelli, a fost vândut în peste 12 milioane de copii în întreaga lume. Albumele următoare au urcat în topurile Billboard și au fost urmate de turnee mondiale. Sarah Brightman este prima artistă invitată să cânte la Jocurile Olimpice de două ori: în 1992 la Bacelona și 16 ani mai târziu, la Beijing.
Lasă-te cuprins de vise și hrănește-le cu tot ce e mai frumos și mai pur în univers! Sarah Brightman – “Dreamchaser” – un spectacol de o frumusețe nepământeană! Asigură-ți un loc între stele! Marți, 28 octombrie, ora 20.00, la Sala Palatului.

Pret/ bilet:
Categoria VIP: 750 lei
Categoria 1: 500 lei
Categoria 2: 350 lei
Categoria 3: 200 lei

Sursa informatii: www.bilete.ro