Bucuresti

Concert Taxi @ Hard Rock

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 19 ianuarie, 21.30 – Concert TAXI
Joi, 19 ianuarie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe la un concert excepţional susţinut de trupa Taxi! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri - "Jumătatea mea", "Cele două cuvinte", "Eşti iubibila" şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!
TAXI are în portofoliu peste o mie de concerte, o prezenţă la Eurovision, opt albume, multe clipuri şi nenumărate hituri. Liniile melodice revigorante şi versurile imprevizibile, romantice sau ironice transformă orice recital al formaţiei într-o experienţă memorabilă, de la care pleci cu fruntea descreţită şi cu refrenele pe buze.
Vino la evenimentul TAXI din Hard Rock Cafe, pe 19 ianuarie, de la ora 21.30, pentru a cânta hit după hit şi a te bucura de reîntâlnirea cu una dintre trupele tale preferate, într-o atmosfera unică!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 80 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (doar la 80 de bilete);
- 60 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.