Bucuresti

Concert Vama @ Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
788

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 16 noiembrie, ora 21.30 – Concert Vama
Toamna a venit cu o "Epidemie de iubire" sau cu un chef nebun să cânţi, cât poţi de tare, "Perfect fără tine"? Miercuri, 14 noiembrie, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară de hituri pop-rock, alături de trupa ta preferată - VAMA!
Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibreazăşi iubeşte!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- 90 de lei, cu loc la masă, în sală
- 55 de lei, fără loc, în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.