Bucuresti

Concertul Cuentos del Sur

Concertul Cuentos del Sur - Muzica sud-americana

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
449

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 13 martie 201420:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Muzica sud-americană, în concertul Cuentos del Sur

Joi, 13 martie 2014, ora 20:00, la Andalivia Art Club (Str. 11 Iunie nr. 62, Bucureşti) va avea loc un nou eveniment pe ritmuri de trova - bolero - tango - milonga - vals criollo, într-un concert susţinut de trei performeri: Ioana Ernea – voce; Alexandru Nucă - chitară, voce; Raubel Torres Gonzales - bongos, bas, intitulat CUENTOS DEL SUR (Poveşti din Sud). Intrare: 20 Ron.

Alexandru Nucă a început să studieze chitara la 6 ani şi de atunci a luat genurile muzicale pe rând, ca şi instrumentele. A început să danseze tango şi la el s-a oprit, cumva, crescându-i între palme un bandoneon pe care l-a învăţat să plângă şi să râdă în ritmul acestei frumoase muzici, muzică pentru care îl lasă din mâini doar ca să ia chitara sau partenera de dans. Raubel Torres Gonzales s-a născut la Havana – Cuba, unde a studiat la “Școala Națională de Arte”.

A susținut concerte în Cuba, dar şi mai multe țări europene precum Germania, Olanda, Italia, Danemarca, Suedia, Belgia și România. Raubel a cântat şi cântă alături de soliști cunoscuți ca Biu Marquetti, Analia Selis, Wladimir Pesantez, Orchestra Sălii Radio, Tasha Rodriguez şi mulți alții. Ioana Ernea nu a făcut alte studii de canto în afara celor câteva ore pe săptămână pe care le face oricine studiază actorie, aşa că ea nu cântă, ci trăieşte melodiile pe care le "povesteşte". Tot tangoul a făcut-o să înceapă povestească alături de Alexandru si sa fie chemata sa sustina concerte la festivaluri de gen si nu numai in Romania si Turcia, precum sa se alature si trupei argentiniene de tango nuevo Narcotango la concertul lor din 2011 din Bucuresti.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta