Bucuresti

Concertul Godsmack

Concertul Godsmack

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
559

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 31 martie 2019 - Luni 1 aprilie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Rock FM a stat de vorba cu Tony Rambola de la Godsmack Godsmack se reintoarce in Romania, la Arenele Romane pentru doua concerte pe 31 Martie si 1 Aprilie. Prietenii nostri de la Rock FM au schimbat cateva vorbe cu Tony Rambola, chitaristul Godsmack din 1996.
Au vorbit despre fanii din Romania, despre noul album, despre cele doua concerte din aceasta primavara dar au atins si alte subiecte. Mai jos aveti un extras din interviu.

ROCK FM - Ce ai simtit cand ai auzit ca organizatorul din Romania a fost practic fortat sa adauge inca un concert Godsmack? Biletele s-au vandut imediat!
Tony Rombola - Frate, am fost atat de fericiti! Am stabilit doua setlisturi diferite! Am pus imediat pe foaie doua setlisturi. Nu vrem sa cantam acelasi lucru in ambele seri. O sa fie o nebunie. Fanii care vor sa vina la ambele concerte nu vor regreta. Or sa auda cantece diferite. Normal ca unele piese sunt de baza, insa am pregatit doua show-uri distincte. O sa schimbam chiar si scena!
ROCK FM - O gramada de trupe apar si dispar. Rezista undeva intre 5 si 10 ani. Voi ati ajuns la 25. Care este secretul?
Tony Rombola - Secretul longevitatii este simplu: trebuie sa-ti permiti luxul de a lua pauze din cand in cand. Am rezistat atat si pentru ca am lasat mereu cate patru ani intre albume. Un an in care sa compunem si sa inregistram, doi ani de turneu, iar apoi un an stam separati unii de altii. Trebuie sa lasi putin timp sa-ti fie dor de ceilalti. Pauzele ajuta in foarte multe cazuri. In timpul ala cantam cu alte proiecte, alte genuri, alti muzicieni, avem timp sa iesim din rutina. Eu cant blues cu Apocalypse Blues. Cred ca asta este secretul. Cand ne vedem dupa acel an de pauza... apreciem altfel ceea ce avem.