Bucuresti

Concertul MANOWAR din orasul suedez Trollhättan va fi deschis de recitalul unui cor de tineret

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
375

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Concertul MANOWAR din oraşul suedez Trollhättan va fi deschis de recitalul unui cor de tineret

MANOWAR bifează încă o premieră în turneul “Gods And Kings World Tour 2016”: un cor format din elevi la şcoala de muzică Hjortmosseskolan din Trollhättan’s şi Udevalla din Västerskolan, va performa în deschiderea concertului pe care trupa îl va susţine pe 5 februarie 2016 la Nova Arena, Trollhättan.

După succesul răsunător înregistrat de colaborarea cu o orchestra de tineret din Germania, MANOWAR a extins invitaţia de a împărţi scena cu tinere talente din sfera muzicii clasice şi pentru turneul din 2016.

„Aşteptăm cu interes apariţia în premieră a unui cor de tineret, în cadrul unuia din show-urile noastre“ a spus Joey DeMaio.
„Am lansat această iniţiativă pentru a încuraja tinerele talente ale muzicii clasice, pentru a ne arăta recunoşterea faţă de pasiunea lor pentru muzică şi consideraţia faţă de faptul că se dedică unei activităţi care nu este considerată ‚cool‘ în rândul colegilor de generaţie. Vrem să le arătăm că merită să lupţi pentru lucrurile în care crezi, indiferent de ceea ce spun cei din jur!“ a continuat el. „Ştim că Manowarrior-ii noştri îi vor primi pe aceşti copiii în familia noastră şi îi vor recompensa pentru curajul lor!“.
Membrii corului au vârste cuprinse între 14 şi 16 ani şi studiază muzica în instituţii specializate. Ei vor prezenta atât piese din repertoriul propriu cât şi compoziţii lansate de MANOWAR.

În turneul “Gods And Kings World Tour 2016” va celebra Kings Of Metal MMXIV, pe care mulţi fani nu au avut încă şansa să îl experimenteze live, dar şi apropiata aniversare a albumului Gods Of War, care a fost lansat în 2007. Set list-ul va fi plin de piese preferate de fani, de pe ambele albume şi, în plus, va include multe alte melodii de referinţă şi diverse surprize.

Bilete pentru concertul MANOWAR din Trollhättan, din cadrul “Gods And Kings World Tour 2016” sunt disponibile aici:
http://bit.ly/1LgNQgx

Pentru bilete şi alte detalii legate de turneul Gods And Kings World Tour 2016 vizitaţi manowar.com/tour

Iar pentru cele mai recente informaţii vizitaţi manowar.com and facebook.com/manowar.

Gods And Kings World Tour 2016 – Date confirmate:

Joi, 14 ianuarie, 2016 - Ostrava Aréna (anterior ČEZ Aréna) - Ostrava, Republica Cehă
Vineri, 15 ianuarie, 2016 - DRFG Arena (anterior Kajot Arena) - Brno, Republica Cehă
Sâmbătă, 16 ianuarie, 2016 - Torwar Hall - Varşovia, Polonia
Luni, 18 ianuarie 2016 - Aegon Arena - Bratislava, Slovacia
Marţi, 19 ianuarie 2016 - Forum Karlín - Praga, Republica Cehă
Miercuri, 20 ianuarie 2016 - Forum Karlín - Praga, Republica Cehă
Vineri, 22 ianuarie 2016 - Zenith - Munich, Germania
Sâmbătă, 23 ianuarie 2016 - Jahrhunderthalle - Frankfurt, Germania
Duminică, 24 ianuarie 2016 - Thüringenhalle - Erfurt, Germania
Miercuri, 27 ianuarie 2016 - Tempodrom - Berlin, Germania
Vineri, 29 ianuarie 2016 - Porsche Arena - Stuttgart, Germania
Sâmbătă, 30 ianuarie 2016 - ISS Dome - Düsseldorf, Germania
Duminică, 31 ianuarie 2016 - SCC - Aarhus, Danemarca
Marţi, 2 februarie 2016 - Konserthus - Stavanger, Norvegia
Vineri, 5 februarie 2016 - Nova Arena - Trollhättan, Suedia (schimbare de sală)
Sâmbătă, 6 februarie 2016 - Fryshuset Arenan - Stockholm, Suedia
Luni, 8 februarie 2016 - Rock Café - Tallinn, Estonia
Marţi, 9 februarie 2016 - Palladium - Riga, Letonia
Miercuri, 10 februarie 2016 - Compensa Koncertų Salė - Vilnius, Lituania
Vineri, 12 februarie 2016 - Pakkahuone - Tampere, Finlanda
Sâmbătă, 13 februarie 2016 - The Circus - Helsinki, Finlanda
Marţi, 16 februarie 2016 - Minsk Sports Palace - Minsk, Bielorusia

###
Despre MANOWAR:
Influenţa MANOWAR în industria muzicii rock este de necontestat. În decursul unei cariere impresionante, trupa şi-a pus amprenta asupra genului Heavy Metal, prin combinaţia dintre măiestria unică a exprimării şi maniera caracteristică de compoziţie. Cu determinare de neoprit, perseverenţă şi curajul neclintit de a-şi urma propria cale, trupa a rezistat chiar şi celor mai grele provocări. În epoca “talentelor” apărute de nicăieri şi a hiturilor de-o vară, această trupă le dă fanilor ceea ce aceştia iubesc: muzica masivă, puternică ce întruchipează chiar “coloana sonoră” a vieţii lor, cântece care celebrează curajul individului şi spiritul de apartenenţă la comunitate.
Trupa a dobândit numeroase discuri de aur şi platină şi a derulat peste 35 de turnee, fiind cap de afiş la evenimente sold out, desfăşurate în locaţii cu capacitatea cuprinsă între 10.000 şi 50.000 de locuri.

Susţinerea fidelă de care MANOWAR se bucură în toată lumea este vizibilă la evenimentele live: de exemplu, la Magic Circle Festival, în Germania, au participat fani din peste 40 de ţări.
În semn de respect pentru pentru fanii devotaţi din toată lumea, MANOWAR a înregistrat balada “Father” de pe EP-ul ‘Thunder Tn The Sky’ lansat în 2009, în 18 limbi diferite, printre care şi româna, realizând astfel încă o premieră în istoria heavy metalului.
În 2012 MANOWAR a lansat cel de al XII lea album de studio, ‘The Lord Of Steel’, despre care presa de specialitate a spus că are “ forţă brută şi de neoprit a metalului topit”, iar în 2013 trupa a celebrat cele mai bune momente din turneul ‚Lord Of Steel’ World Tour 2012 şi 2013, cu live EP-ul ‚The Lord Of Steel Live’.
Cel mai recent album MANOWAR - ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition este o înregistrare complet nouă, a celui mai bine vândut şi premiat album din discografia trupei şi a fost lansat, sub forma unei ediţii limitate, cu două CD-uri, în primavara anului 2014. Lansarea a coincis cu startul primei părţi a turneului ‘Kings Of Metal MMXIV World Tour’. Albumul este disponibil în magazine specializate, în magazinele online ale trupei www.thekingdomfosteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu, iar în format digital se găseşte pe iTunes, Amazon şi Google Play.
MANOWAR:
Eric Adams: Voce
Donnie Hamzik: Tobe
Karl Logan: Chitară
Joey DeMaio: Bass