Bucuresti

Conferinta de Arhitectura RIFF

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
719

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, va avea loc Conferinta de Arhitectura RIFF, un eveniment dedicat reabilitarii termice, vazuta din mai multe perspective: a arhitectilor, a constructorilor, a asociatiilor profesionale si a autoritatilor.

In numele invitatilor evenimentului ABplus Events, organizatorul conferintei, va invita la o intalnire pe tema reabilitarii termice in Romania.

Vor sustine alocutiuni si vor acorda interviuri - in intervalul 11:40-12:00 - Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Arh. Serban TIGANAS; Arhitectul Sef al Municipiului Bucuresti, Arh. Gheorghe PATRASCU; Directorul Directiei Generale Dezvoltare Teritoriala din cadrul MDRT, Anca GINAVAR; Presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii, Laurentiu PLOSCEANU si Presedintele Patronatului Societatilor din Constructii, Dr. Ing. Cristian ERBASU.

"Dorinta de a construi a romanilor s-a aratat in ultimii ani in toate formele si nu cred ca s-a atenuat prea mult in prezent, insa a construi bine pare in continuare a fi un secret pe care nu il detin in Romania nici investitorii experimentati, nici antreprenorii capabili, nici administratiile de la orice nivel."

Arh. Serban TIGANAS

"Realizarile constructorilor ar trebui sa faca parte din solutiile la problema iesirii Romaniei din recesiune! Mai mult, constructorii sunt cei abilitati sa realizeze infrastructura si cladirile sustenabile invocate in strategia EU 2020! Fara companii de constructii si constructori competitivi si ambitiosi, Romania risca sa ramana in continuare la periferia economico-sociala a Uniunii Europene!"

Laurentiu PLOSCEANU

"Piata constructiilor este afectata sever de lipsa investitiilor si a consumului. in acest context, programul de reabilitare termica poate fi factorul declansator pentru repornirea economiei Romaniei. Constructorii, arhitectii, producatorii de materiale detin toate resursele pentru a pune in aplicare fara intarziere acest program care ar atrage in campul muncii zeci de mii de someri".

Dr. Ing. Cristian ERBASU

Va asteptam marti, 16 noiembrie, in intervalul 11:40-12:00, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Constanta Ballroom.