Bucuresti

Conferinta “Despre iubire” cu Dan Puric + Spectacol Compania Passe Partout Dan Puric “Cherchez la femme”

Conferinta “Despre iubire” cu Dan Puric + Spectacol Compania Passe Partout Dan Puric “Cherchez la femme”

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
563

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conferinta “Despre iubire” cu Dan Puric + Spectacol Compania Passe Partout Dan Puric “Cherchez la femme” Vineri, 21 noiembrie Orele: 19:00

Sfântul Apostol Pavel a pus mai presus de credință, iubirea.
Pe când civilizația modernă, a scos total dimensiunea sufletească a omului de astăzi dimpreună cu credința, ca pe două lucruri ineficiente care nu-și mai au rostul.
Și astfel, civilizația modernă, fără aceste două lucruri, “progresează” uluitor, prăbușindu-se sub ochii noștri într-un neant necunoscut până acum.
Spectacol “Cherchez la femme!”- Compania Passe-Partout Dan Puric
“Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al Școlii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, și-a găsit, după mulți ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viața ca o călătorie în căutarea iubirii - “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obișnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viață și încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.
Pantomimă și dans, lumină și întuneric, realitate dură și vis gingaș, din toate acestea se naște misterul spectacolului. Vorbind despre iluzii, descoperiri și durere, “Cherchez la femme!” ne vorbește despre de fapt despre îndrăgostire, ca miracol al Universului.
Iar îndrăgostirea nu este hrănită decât de femeie, cea care are puterea de a regenera omul și odată cu el, lumea întreagă.
***
“Cherchez la femme!” este o expresie consacrată de romanul “Mohicanii Parisului” de Alexandre Dumas-tatăl. Unul dintre personaje, polițist de profesie, rostea aceste cuvinte ori de câte ori lucrurile erau greu de perceput și de dezlegat.
Regia: Petrică Voicu
Coregrafia: Nadejda Dimitriu
Costumele si scenografia: Alina Crăciun și Anca Cernea
Light design: Ilina Pepine
Cu: Petrică Voicu, Elena Rusu, Diana Vladu, Emanuela Fazekaș, Vadim Rusu, Sebastian Petrovici
Pret bilet: 40 lei/ 60 lei/ 80 lei
Rezervari si informatii: 0727703703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa accesati www.teatrul-elisabeta.ro