Bucuresti

Fondurile europene și Ajutoarele de Stat 2014-2020

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
314

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre principalele constrangeri cu care se confrunta reprezentantii mediului de afaceri este reprezentata de accesul la finantare, un aspect esential in dezvoltarea sectorului privat, generarea de locuri de munca si cresterea economica. In acest context, autoritatile romane si europene depun eforturi sustinute pentru incurajarea accesarii schemelor de ajutor de stat, absorbtiei de fonduri europene prin diferite scheme, granturi si programe de crestere a competitivitatii business-urilor.
Fondurile europene si schemele de ajutor de stat reprezinta surse de finantare esentiale pentru mediul de afaceri din Romania, iar cresterea gradului de absorbtie este o miza importanta pentru tara noastra.
In acest context, BusinessMark organizeaza ce-a de-a treia editie a evenimentului Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020, eveniment ce va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.
Conferinta constituie un prilej de analiza si dezbatere a situatiei accesarii fondurilor europene si a ajutoarelor de stat, a oportunitatilor si a perspectivelor pentru perioada 2014-2020, reunind reprezentanti de marca din: Guvern si Ministerele de resort, Autoritatile de Management, companii mari si IMM-uri care au implementat/ implementeaza proiecte sau doresc sa acceseze fonduri europene si ajutoare de stat, experti, investitori, banci si companii de consultanta.
In cadrul evenimentului vom discuta despre solutiile de crestere a ratei de absorbtie a finantarilor europene, despre impedimentele in accesare dar si despre modalitati de depasire a lor, solutii viabile de investitie.
Printre speakerii invitati la discutii, se numara:
  • Ilie Dan Barna, Secretar de Stat, Ministerul Fondurilor Europene
  • Claudiu Vrinceanu, Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri
  • Irina Avram, Director General Adjunct, Directia Generala Ajutor de Stat, Ministerul Finantelor Publice
  • Norica Nicolai, Europarlamentar, Parlamentul European
  • Claudia Ionescu, Sef Departament Promovare Regionalasi Investitii, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov
  • Cristian Parvan, Secretar General, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania
  • Laurentiu Constantin Rebega, Europarlamentar, Parlamentul European
  • Bogdan Hossu, Director General, Wise Finance Solutions
  • Reprezentanti companii

Evenimentul va include si seminarul OPORTUNITATI DE FINANTARE PENTRU MEDIUL DE AFACERI - FONDURI EUROPENE IN 2016 sustinut de ROLAND TOMA, Consultant Fonduri Europene, Wise Finance Solutions.

Fondurile europene si Ajutoarele de Stat 2014-2020 va avea loc pe data de 30 septembrie 2016, la Hotel Radisson Blu din Bucuresti.
Un eveniment BusinessMark.
Evenimentul are drept parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, FinzoomDebizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediasiVox Capital.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.rosau office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.