Bucuresti

"Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!"

Conferința "Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!"

Detalii

Telefon
0721424322
Web
http://rotarymentoring.weblikepro.com
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Descriere

Proiectul "Modelăm viitorul. Fii un Mentor în Rotary!" are ca scop crearea unei comunități de mentori în cadrul organizației Rotary District 2241 cu scopul de a îndruma și mentora tinerii Rotaract si Interact în dezvoltarea competențelor de leadership, project management, lucrul în echipă și îndrumarea lor în carieră. De asemenea ne propunem formarea de tineri mentori care să reprezinte modele de urmat pentru adolescenții din sociatatea românească.
Unul dintre rolurile organizaţiei Rotary este de a forma tânăra generaţie, inclusiv în forma mentoratului. Organizaţia Rotary poate oferi tinerilor acces direct la o experienţă bogată care, transformând viața într-un laborator de studiu favorizeaza învăţarea activă într-un mediu de încredere şi susţinere contribuind la dezvoltarea abilităţilor şi competenţelor de leadership. Formarea unei generaţii de lideri care să stimuleze prietenia, integritatea, cooperarea şi relaţiile solide este cea mai importanta ţintă a organizaţiei noastre. Intrarea tinerilor în pepiniera Rotary, este percepută de noi ca o modalitate a acestora de a înţelege cetăţenia activă care se referă la participarea în mod activ a membrilor unei colectivităţi la viaţa comunităţii lor, simţindu-se astfel mai responsabili vis-a-vis de aceasta şi mai dispuşi să intervină in problemele care o afectează, devenind adevăraţi agenţi ai schimbării în societate.

Despre organizația Rotary District 2241 Romania & Republica Moldova
Rotary este cea mai mare organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii liberale care, derulând activităţi umanitare, promovează cele mai înalte standarde etice în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere. Reunind persoane cu o bună reputaţie în domeniul lor de activitate, lideri ai comunitătilor locale, Rotary promovează integritatea şi idealul de a servi binele public în profesie şi în societate. De mai bine de 100 de ani, Rotary şi-a aliniat numele în rând cu celelalte organizaţii de prestigiu interesate in promovarea idealurilor legate de Bine si Onoare. În întreaga lume există aproximativ 30.000 de Cluburi Rotary, care au peste 1.2 milioane de membrii; în România, Rotary include un număr considerabil de 3.200 oameni de afaceri care activează în 120 de cluburi, primul fiind înfiinţat în Bucureşti, în primăvara anului 1929.