Bucuresti

Conferinta Kriya Yoga - Yogananda Paramahansa

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
1747

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 7 septembrie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Conferinta Kriya Yoga - Yogananda Paramahansa

Conferinta Yoga si Meditatia (intrare gratuita), va fi tinuta in engleza (traducere asigurata), de doi monastici ai Self-Realization Fellowship, din California, ce viziteaza pentru prima data Romania.

Vor fi prezentate, in general, invataturile lui Paramahansa Yogananda, o actualizare fara egal pentru epoca contemporana, a stiintei demersului etern al omului "Cunoaste-te pe tine insuti".

Va fi lansata prima traducere in limba romana a cartii Autobiografia unui Yoghin, de Paramahansa Yogananda, EDITIA COMPLETA (asupra careia Self Realization Fellowship, organizatia non-profit fondata de autor in 1920, detine copyright ul). Editura este Self-Realization Fellowship iar traducerea este autorizata de SRF. Cartea, best seller in SUA, se numara printre primele 100 de carti spirituale ale secolului XX.

Din programul conferintei: prezentare generala a mesajului pentru Occident al lui Paramahansa Yogananda si de tehnici de meditatie aduse de autor pentru Occident, o foarte scurta introducere practica in meditatie, sub indrumarea monasticilor, video "Primii ani ai lui Paramahansa Yogananda in America", discutii libere cu participantii.

Locatia: Hotel Rin Central Bucuresti, str. Traian nr. 55 A, sala Nicolae Iorga

Data: 7 septembrie 2013

ora 17:30

Intrare gratuita

Filtre

Perioada: Luna curenta