Bucuresti

Confidential

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Popa Savu, nr. 3 A
Web
www.confidential.com.ro
Categorie
Saloane masaj
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
3404

Voteaza & Distribuie

Descriere

Confidential este salonul de masaj erotic din Bucuresti care-ti ofera relaxare, placere, frumusete, bucurie, totul ca sa te simti BINE! Fetele noastre sunt frumoase, bine instruite si manierate astfel incat rezultatul este unul...de invidiat. Uita de griji, alunga stresul si gandul problemelor, da-ti un moment de respiro si placere. Descopera ce inseamna cu adevarat sa fii masat prin tehnici profesionale si bine puse la punct de unele dintre cele mai frumoase maseuze din Bucuresti. Invata-ti simturile cu starea de bine si confort psihic generat de acest tip de terapie, terapie prin rasfat, detensionare, eliberarea energiei sexuale si imbratisarea propriului corp ca pe ceva natural si frumos de care trebuie sa ai grija.

Va asteptam intr-o vila cu valoare arhitecturala istorica (Vila Maria Lambru, 1928, arhitect Marcel Iancu) in linistea si luxul impuse de zona. Veti patrunde intr-o lume lipsita de griji, in care relaxarea este cuvantul cheie iar placerea si satisfactia clientilor nostri sunt singurele obiective ale fetelor noastre.

Este natural uman sa mangai pe cineva pentru a-i oferi confort si o stare de bine, iar masajul nu este nimic altceva decat dezvoltarea acestui instinct natural. Tehnicile de 'mangaiere' dobandite de frumoasele noastre domnisoare vor suresicta si dezvolta si mai mult acest instinct natural.

Pentru tine, iti putem oferi sedinta de masaj erotic cu maseuza topless sau nud, show-uri erotice, jacuzi in compania uneia sau mai multor maseuze. Va fi secretul nostru!

Pentru tine si partenera, va putem oferi masajul pentru cupluri! Vine un moment in viata fiecarui cuplu in care un pic de ajutor, un pic de 'nou' si un strop in plus de placere prin destindere si relaxare senzuala este tot ce trebuie.

Pentru tine si prietenii tai, va putem oferi petreceri si show-uri private, discounturi si promotii, la care adaugam mici surprize ocazionale! Va si o experienta pe care o veti tine minte cu siguranta si secretul nostru de fiecare data cand veniti individual!.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 6:00
Sambata: 16:00 - 5:00
Duminica: 16:00 - 24:00

Filtre

Masaj terapeutic: Masaj erotic