Bucuresti

Congresul National de Urologie ROMURO 2010

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
605

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incidenta crescuta a cancerului renal in Romania!

5 mai 2010, ora 9.30

Asociatia Romana de Urologie va invita in data de 5 mai 2010 la o conferinta de presa in care se vor dezbate probleme legate de cresterea ingrijoratoare a incidentei cancerului renal in Romania, precum si de numarul tot mai mare de persoane ce au nevoie de transplant renal. Conferinta de presa anunta deschiderea Congresului National de Urologie ROMURO 2010.

Vor participa, in calitate de speakeri:- prof. univ dr. Ioanel C. Sinescu, presedintele Asociatiei Romane de Urologie;

- conf. dr. Valentin Ambert, presedinte Congres ROMURO 2010;

- conf dr. Gabriel Gluck, Institutul Clinic de Uronefrologie Fundeni.Cancerul renal
are o incidenta crescuta in randul celor cu varste intre 50 si 70 de ani. Numarul barbatilor bolnavi este cu aproximativ 50% mai mare decat cel al femeilor, iar incidenta creste odata cu inaintarea in varsta.Congresul National de Urologie ROMURO 2010
va avea loc in perioada 5-8 mai 2010 la ROMEXPO. Printre temele dezbatute in cadrul evenimentului se numara noutatile privind managementul recidivelor in cancerul renal, metode minim invazive de abordare a cancerului renal si terapia hormonala in cancerul de prostata.Va invitam sa participati la conferinta de presa dedicata evenimentului ce va avea loc miercuri, 5 mai 2010, ora 9.30, la Centrul de Conferinte si Congrese ROMEXPO, Bd. Marasti nr. 65-67 sector 1, Bucuresti.