Bucuresti

Constructii baze sportive

CONSTRUCTII BAZE SPORTIVE

Detalii

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
496

Voteaza & Distribuie

Descriere

Constructii baze sportive

T&C Development din Bucuresti este specializata in constructia bazelor sportive de tip agrement sau multifunctionale, realizand terenuri sintetice (fotbal, tenis etc.) in aer liber sau acoperite cu balon, asigurand si dotarile necesare (vestiare, peluza, nocturna, birouri, sala fitness, etc.) in vederea desfasurarii unor activitati complexe.

Serviciile noastre sunt de cea mai buna calitate, la standardele agreate de industrie si preturi competitive.

In realizarea investitiei, T&C Development dispune de un departament specializat in verificarea proiectului, sens in care putem identifica inca de la inceput eventuale erori sau neconcordante de proiectare, implementand procedeele de lucru la standarde europene si realizand inclusiv antemasurarea proiectului. Astfel costurile lucrarilor sunt corect determinate inca de la faza de contractare si evitati costurile ascunse, lucrand cu noi.

T&C Development foloseste materiale achizitionate de pe piata interna si externa de la furnizori specializati in domeniu, inclusiv tipuri de gazon certificate UEFA.

Alaturi de noi veti beneficia de profesionalism si promptitudine in executarea lucrarilor, oferind garantie in exploatare pentru lucrarile executate, conform Legii 51/1990.

Filtre

Tip anunt: Servicii