Bucuresti

Constructii piscine in Bucuresti

CONSTRUCTII PISCINE

Detalii

Telefon
0213772202
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Terra & Constructii Development
Vizualizari
562

Voteaza & Distribuie

Descriere

Constructii piscine in Bucuresti

T&C Development din Bucuresti ofera solutii, prin specialistii sai atestati in domeniul proiectarii piscinelor, bazinelor sportive si de agreement, la standarde europene, executarea lucrarilor fiind realizata cu personal calificat instruit SSM si PSI, lucrand in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarilor executate siguranta in exploatare conform Lg. 51/1990.

Realizarea lucrarilor se va derula in baza unor simulari 3D fotorealiste, avand posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de forme, finisaje si dotari.
Gama de finisaje poate fi de variate tipuri, clasice si moderne: de la piatra, mozaic, ceramica, vitroceramica, membrana liner, putand oferi si solutii de acoperire. La cerere oferim solutii optionale cu privire la dotari, si anume: instalatii de filtrare, sisteme de tratare chimica a apei, aparate inot contra curent, iluminat subacvatic, prelate si derulatoare, sisteme de incalzire a apei, sisteme de dezumidificare a aerului, cascade, dusuri, tobogane, trambuline.

T&C Development dispune de personal calificat in executie, instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie.

Filtre

Tip anunt: Servicii