Bucuresti

Construirea halelor metalice

Construirea halelor metalice

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
456

Voteaza & Distribuie

Descriere

Utilizate in diverse scopuri, halele industriale sunt de gasit in mai toate orasele mici sau mari in care arhitectura urbana a permis acest lucru. Gazduind spatii voluminoase pentru depozitare sau productie, halele din metal sunt constructii realizate in timp record, cu investitii minime, rezistente si usor de intretinut.

Alegere unei hale metalice este foarte simpla intrucat exista o mare varietate de dimensiuni, marimi, inaltimi, culori sau forme, fiecare in parte se poate personaliza in functie de nevoi, firmele care se ocupa de executia lor le pot ridica in timp record astfel ca afacerea dvs. sa se dezvolte cat mai rapid.

Spre deosebire de halele construite din materiale traditionale, care implica niste costuri destul de mari si termene de executie prelungite, halele metalice presupun o investitie initiala amortizabila in doar cateva luni sau cativa ani.

Metalul garanteaza lipsa santierelor si mizeriei de pe acestea, lipsa deadline-urilor depasite, dar si existenta unui buget mai mic pentru o cladire cu structura metalica. Structura metalica permite ridicarea de constructii voluminoase, halele adapostesc orice tip de activitate, cladirea se poate extinde ulterior fara probleme.

Halele metalice rezista la coroziune

Halele metalice rezista la coroziune, la diferentele de temperatura si de umiditate, la seisme sau la vant puternic. De asemenea, un alt atu al unor hale metalice tine si de durata de viata, de peste 50 de ani de la data montarii efective.

Pe de alta parte, materialele utilizate pentru construirea halelor permit calculul si executia unor deschideri mari, mai ample, fara sa se foloseasca beton pentru stabilizare ori sustinere. Concentratiile punctuale de incarcari sunt limitate, otelul preia sarcinile si le distribuie uniform pe toata deschiderea, punerea in opera e mai rapida si mai usoara gratie modelarii usoare a materialelor folosite la construirea halelor metalice.

Rapiditatea montarii si construirii se datoreaza si greutatii reduse a materialelor si rezistentei mult mai mari fata de materialele clasice, beton, zidarie.

Montare rapida, calitate garantata la Frisomat

Ca si in cazul cladirilor din materiale traditionale, si acest tip de hale din metal necesita interventia unei echipe de profesionisti capabili sa ghideze si sa coordoneze intreaga desfasurare a lucrarilor. Firma Frisomat este o companie specializata in productia de hale metalice, asigurand montajul si toate etapele de construire.

Frisomat se foloseste de logistica de ultima generatie, halele cu diverse intrebuintari sunt realizate conform unor standarde deosebite de calitate, echipa de productie si montaj are o experienta vasta, ceea ce asigura o lucrare perfecta din toate punctele de vedere.

Dimensiunile si formele halelor pot fi variate, in functie de necesitatile fiecarui client, se pot personaliza in functie de spatiul necesar. Executia este rapida, montarea la fel de rapida, la fel ca si demontarea, daca este cazul. Arhitectura moderna a halelor si aspectul estetic placut le face ideale si pentru sediile de birouri.

Halele metalice pot fi utilizate foarte bine pentru productie, depozitare, ateliere, industrie alimentara, showroom-uri, agricultura si zootehnie, sport si recreere, prestare de servicii.
Toate aceste tipuri de hale fac parte din oferta Frisomat, avand un raport calitate-pret foarte bun cu livrare si montaj rapid. Calitatea belgiana garantata, otelul laminat la rece din structurile metalice ale halelor, serviciile post-vanzare, costurile minime de intretinere si flexibilitatea maxima, lipsa intermediarilor sunt doar cateva dintre avantajele apelarii la firma Frisomat.

http://www.frisomat.ro/Contact.aspx