Bucuresti

Copii vedetelor din Romania au fost cucerite de un burete de mare

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
371

Voteaza & Distribuie

Descriere

COPIII VEDETELOR DIN ROMÂNIA AU FOST CUCERITE DE UN BURETE DE MARE

Marți, 3 februarie, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City a avut loc avanpremiera celei mai noi producții Paramount Animation și Nickelodeon Movies, care are în centrul atenției un burete de mare hazliu și zâmbăreț: SpongeBob – Aventuri pe uscat!
Cu această ocazie, mai multe persoane publice și copiii lor au făcut cunoștință cu cel mai simpatic personaj Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați:Irinel Columbeanu, Liviu Vârciu, Rocsana Marcu, Paula Chirilă, Andrei Aradits, Doru Todruț, Cosmin Tudoran, Sonia Argint și Carmen Negoiță.
Mai mult de atât, copiii vedetelor s-au lăsați cuceriți de farmecul celebrului personaj SpongeBob Pantaloni Pătrați.“Îmi place SpongeBob pentru că este amuzant”, a spus Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu. Mayra, fiica cea mare a Rocsanei Marcu, are și ea o slăbiciune pentru zâmbăreț: “Cel mai mult îmi place SpongeBob pentru că e făcut din burete”, iar fiicei lui Doru Todoruț, Rebeca, îi place pentru că are ochii mari.
SpongeBob – Aventuri pe uscat! este un film de animație inspirat de celebrul serial Nickelodeon, SpongeBob Pantaloni Pătrați, creat de biologul marin Stephen Hillenburg.
În SpongeBob – Aventuri pe uscat!piratul Burger Beard (Antonio Banderas) caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate. Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.
Vocilor care dau viață în mod obișnuit prietenilor subacvatici (Tom Kenny, Bill Fagerbakke, Rodger Bumpass, Clancy Brown, Carolyn Lawrence și Mr. Lawrence), li se alătură de data asta două mari celebrități: Antonio Banderas și celebrul chitarist al formației Guns N’Roses, Slash.