Bucuresti

Corporate Gifts Show

Detalii

Web
www.giftsshow.ro
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
77

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cadouri business inedite in Romania
Pe 29 septembrie incepe Corporate Gifts Show

In 2016 se spune ca 7 din 10 angajati au cel putin un produs promotional la locul de munca, iar 9 din 10 persoane isi amintesc de unde au acel cadou chiar si dupa doi ani de cand l-au primit.
In acest context, finalul lunii septembrie aduce la ROMEXPO singura expozitie din Romania dedicata industriei obiectelor promotionale – Corporate Gifts Show.
Reunind companii din Romania, Polonia, Ungaria, Italia si Cehia – evenimentul isi propune sa aduca idei noi, inedite, unice pentru cadourile business din Romania, atat prin diversitatea expozantilor, cat si prin evenimentele conexe special create.
Unic la Corporate Gifts Show
Tocmai pentru ca astfel de cadouri sa nu treaca neobservate, producatorii si importatorii au pus la bataie cele mai creative idei si metode de prezentare, iar rezultatele sunt garantia unor parteneri de business fericiti.


Agenda realizata din mere
Coperta flexibila realizata din lana reciclata
Notes avand la interior un design special pentru colorat
Biosfere care vin deja incapsulate sau care trebuiesc construite conform instructiunilor
Cadouri haioase pentru zilele stresante la birou
Dispozitive de realitate virtuala
Evenimente in premiera la Corporate Gifts Show
Pentru prima data, Corporate Gifts Show aduce o multitudine de evenimente inedite, create special pentru a intregi expozitia.
T-shirt App – cu ajutorul ilustratiilor inscrise in T-shirt App va fi realizat layout-ul tricoului oficial al evenimentului, cel mai uzitat obiect promotional, si care va fi oferit in mod gratuit fiecarui participant la eveniment;
Promotionale de Romania – in cadrul evenimentului va fi amenajata o zona speciala unde sunt expuse creatii ale tinerilor ilustratori romani, ce pot fi declinate pe diferite cadouri business;
Demo Area – demonstratii LIVE de imprimare a diferitelor tipuri de obiecte promotionale (pixuri, semne de carte, tricouri, tenisi) vor fi realizate timp de trei zile la Corporate Gifts Show;
Innovation Corner – un juriu de specialisti va alege cadoul promotional al anului, evaluarea fiind realizata pe baza unor criterii ce tin de inventivitate, utilitate si design.


Informatii utile:
Corporate Gifts Show
29 septembrie – 1 octombrie 2016, Pavilionul C6, Centrul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti
PROGRAMUL DE VIZITARE
- 29 - 30 septembrie, intre orele 10:00 – 18:00
-1 octombrie, intre orele 10:00 – 16:00
Acces gratuit pe baza de inregistrare online

Filtre

Perioada: Luna curenta