Bucuresti

Cosuri corporate pentru clientii tai

Cosuri corporate pentru clientii tai

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 2 zile
Vizualizari
242

Voteaza & Distribuie

Descriere

In mixul de comunicare de marketing, cadourile corporative detin pozitia unui instrument semnificativ. Avand in vedere constientizarea tot mai mare a companiilor cu privire la necesitatea cruciala de a se dezvolta si de a mentine relatii pe termen lung cu clientii, cadourile corporative reusesc sa construiasca relatii sanatoase cu clientii importanti. Acestea catalizeaza, de asemenea, consolidarea publicitatii care preceda promovarea vanzarilor. Aceste cadouri sunt primite in special de catre potentialii clienti si de catre clientii existenti. In acest sens, necesitatea achizitionarii unor astfel de cadouri corporate revine conducerii principale.

Angajarea bunavointei si promovarea imaginii corporatiei reprezinta cele doua obiective principale in ceea ce priveste utilitatea cadourilor corporative. Companiile speculeaza ca, cheltuielile pentru cadourile de afaceri vor ramane aceleasi in viitor deoarece sunt convinse ca astfel de daruri vor avea intotdeauna succes in atingerea obiectivelor pe care si le doresc. In ceea ce priveste pretul cadourilor, majoritatea firmelor le platesc din bugetul lor de marketing, in timp ce altele fac aceste plati din bugetul privind promovarea speciala. Companiile se bazeaza pe perioada Craciun- Anul Nou ca fiind cel mai potrivit moment pentru a darui cadourile.

Una dintre tendintele actuale prin care managerii isi exprima aprecierea fata de angajati, colegi, parteneri, colaboratori si clienti, este reprezentata de catre renumitele cosuri cadou. Acestea par a fi o optiune potrivita, indiferent de cine este destinatarul. Exista numeroase varietati de cosuri cadou pe piata, inclusiv cosuri care contin vin, sampanie, whisky, ciocolata, obiecte decorative, panettone, fursecuri, praline, bomboane, cum este cazul magazinului online Cadoul Special care comercializeaza pe rafturile sale astfel de cadouri indragite de catre toti.

Avand o selectie larga de cosuri din care poti alege, inseamna ca nu trebuie sa oferi acelasi tip de cos pentru fiecare client. Poti selecta un sortiment de cos cadou care sa se potriveasca cu preferintele destinatarului, daca i le cunosti. Pentru unii poti alege un tip de cos mai ieftin, in timp ce pentru altii poti selecta un cos mai scump.

Pe de alta parte, daca doresti sa trimiti clientilor tai cosuri corporate fara a tine cont neaparat de preferintele lor, exista o mare varietate de cadouri care sa imbine atat produse dulci cat si bauturi care sa multumeasca pe oricine.

Daca te simti lipsit de idei si doresti sa vizionezi cateva exemple de cosuri cadou Craciun, ar trebui sa vizitezi magazinul online www.cadoulspecial.ro, unde poti vedea unele dintre cele mai uimitoare si mai accesibile cosuri cadou de pe piata.

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent