Bucuresti

Covoare din cauciuc pentru uz general, electroizolante sau rezistente la produse petroliere

Covoare din cauciuc pentru uz general, electroizolante sau rezistente la produse petroliere

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
308

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Covoarele din cauciuc sunt de mult timp considerate un sistem benefic pentru pardoseli în mai multe industrii. Pardoseala din cauciuc oferă durabilitate, confort, longevitate și fiabilitate.

Covoarele din cauciuc sunt folosite ca și protecții anti-alunecare dar și pentru confortul pe care îl oferă într-o varietate de locații. Rezistența la alunecare a cauciucului poate preveni în mod eficient alunecările și rănile dezastruoase, menținând angajații în siguranță.

Există multe avantaje ale covoarelor din cauciuc care sunt mai presus față de alte tipuri de pardoseli, cum ar fi instalarea și întreținerea ușoară. Covoarele sunt anti statice și pot izola sunetul și vibrațiile. Cauciucul reprezintă un material rezistent la uzură, deci este o alegere populară pentru multe medii de lucru. Datorită cauciucului, podeaua este foarte ușor de curățat și este foarte igienică.

Poți găsi covoare din cauciuc de diferite feluri la Ozanalatex, o societate din județul Neamț care se ocupă de prelucrarea cauciucului. Compania produce și comercializează atât covoare din cauciuc cât și benzi transportoare.

Covoarele din cauciuc se împart în următoarele categorii:
  • Covoare din cauciuc de uz general
  • Covoare din cauciuc antiderapant
  • Covoare din cauciuc electroizolante
  • Covoare din cauciuc rezistente la produse petroliere.

Acestea se produc într-o gamă variată de dimensiuni:
  • Lățime: 800mm, 1000mm, 1200mm.
  • Grosime: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm, ... 50m
  • Duritate: 45° sh... 80° sh.

Covoarele din cauciuc sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele și se pot aplica în următoarele domenii:

Covoarele din cauciuc de uz general pot fi utilizate la acoperirea pardoselilor, în zootehnie pentru grajduri, la confecționarea garniturilor, pot fi aplicate în cadrul terenurilor de joacă dar și în cazul hidroizolațiilor din construcții. Acestea pot avea o suprafață antiderapantă sau cu ambele suprafețe lise cu o inserție de pânză.

Covoarele din cauciuc antiderapante pot fi aplicate pe scări, în exterior sau în acele locuri cu un grad sporit umezează pentru a se preveni alunecările.

Covoarele din cauciuc electroizolante pot fi utilizate cu scopul de a proteja angajații care lucrează cu mașini acționate electric, în spațiile podelelor care se află în preajma utilajelor electice, la tablourile electrice.

Covoarele de cauciuc rezistente la produse petroliere pot fi utilizare în service-uri auto dar și în locurile unde se lucrează în special cu produse petroliere.
Covoarele de cauciuc se pot procura de la sediul companiei Ozanalatex SRL de pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr 207F, Târgu Neamț, județul Neamț. Mai multe detalii despre companie și despre covoarele din cauciuc produse de către Ozanalatex găsești pe site-ul web www.ozanalatex.ro/Covor-cauciuc.html