Bucuresti

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei – Atelier in 3 pasi

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei – Atelier in 3 pasi

Detalii curs

Telefon
0213213022
Social links
Pret
150 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Fundatia Calea Victoriei
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Poate ai fost deja la ateliere de dezvoltare personala, de teatru sau de vorbire in public, incercând, de fiecare data, sa-ti depasesti timiditatea si sa te transformi subit intr-un personaj indraznet si plin de initiativa. Nu-i nimic daca n-a functionat. Schimbarile importante cer timp si concentrare, iar lucrul cu propria persoana, propriile frici si indoieli nu se incheie odata cu sedinta de curs.

Geo Pana, coach experimentat si lector la Fundatia Calea Victoriei, stie toate acestea. La atelierul ei despre Cresterea increderii in sine și dezvoltarea charismei iti va arata ce exercitii poti face ca sa te cunosti mai bine, sa inveti sa iti asculti mai cu atentie gândurile, temerile, sa reusesti sa iti accepti imperfectiunile si sa le integrezi armonios in felul in care te prezinti celorlalti.

Odata ce vei reusi sa faci pace cu tine, vei dobândi incredere, coerenta si echilibru, iar relatiile cu cei din jurul tau, fie ca e vorba de colegi de serviciu, prieteni sau cunoscuti, se vor imbunatati.

Asa ca te asteptam la atelier, din 5 decembrie, in seri de luni, sa ne cunoastem si sa lucram impreuna exercitii de construire a increderii in propriile forte cu un lector charismatic si empatic. Ne imprietenim, socializam și invatam sa ne dezvoltam si folosim atuurile. Iar timiditatea nu va mai fi o trasatura definitorie, care sa-ti puna bete in roate, ci va face parte, pur si simplu, din farmecul tau personal.


Lector: Geo Pana
Data incepere: 5 decembrie, 2016; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 3, Frecventa zilnica: saptamanal, luni
Cost: 150 ron; Cost redus (studenti, pensionari): 135 ron

Filtre curs

Tip curs: Alte tipuri de cursuri