Bucuresti

Crosul Padurii

Crosul Padurii

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 12 luni si 2 saptamani
Apartine de
Parcul Tineretului
Vizualizari
2012

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 3 noiembrie 2018 - Duminica 4 noiembrie 20189:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Asociația Pădurea Copiilor începe vara în atmosferă de sărbătoare. Crosul Pădurii Copiilor împlinește 10 ani! Și pentru a celebra această vârstă rotundă, își caută noi parteneri ca să crească într-un an cât în zece. Crosul Pădurii este cel mai amplu eveniment sportiv cu o cauză de mediu: mii de alergători independenți sau din echipe corporate, începători și performanți se strâng să facă mișcare în aer liber și să socializeze în timpul a ceea ce a devenit o sărbătoare a sportului.

Taxele lor de înscriere devin fonduri pentru plantarea și îngrijirea de păduri plantate pe terenuri degradate din Regiunea Sud-Muntenia. Până acum, am înființat 62,2 hectare, în beneficiul a 8 comunități rurale! Poate chiar ai trecut pe lângă una din pădurile noastre.

Anul acesta, am pregătit pentru entuziaștii sportului un warm-up Crosul Pădurii pe 27 mai în Pădurea Băneasa și un eveniment de 2 zile pe 3 și 4 noiembrie, în Parcul Tineretului.

Ne dorim ca veștile despre Cros să ajungă la peste 1,5 milioane de oameni și ne-am propus să depășim numărul de 4 000 de înscriși în total pentru a strânge 350 000 de lei pentru viitoare împăduriri.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta