Bucuresti

CSR Overview

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
534

Voteaza & Distribuie

Descriere

Conceptul de responsabilitate socială a migrat, în ultimii ani, spre sustenabilitate și abordare strategică în cadrul companiilor. Este sustenabilitatea parte din fundația strategică a companiilor din România?
Din 2018, companiile care au peste 500 de angajați, cele listate la bursă, băncile și firmele de asigurări vor fi obligate să raporteze activitatea lor non-financiară, precum impactul social și de mediu pentru anul financiar 2017. Suntem pregătiți pentru această etapă și cum abordăm obligativitatea publicării publice a acestor informații?
Despre toate acestea vom discuta în cadrul celei de a IV-a ediții a evenimentului CSR Overview, organizat de BusinessMark, pe 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.
Printre speakerii care au confirmat implicarea în proiect se numără:
  • ALINA CRISTEA, Manager Dezvoltare Durabilă, Holcim România
  • SIMONA FÎRTAT, Corporate Communication and Public Affairs Manager, L’Oreal România
  • LOREDANA MODORAN, Resource Development & Communications Director, Habitat for Humanity România
  • ANA MĂREȘESCU, Events & Training Manager, F64
  • RUXANDRA PIROJOC, Head of Communications Romania & Bulgaria, Bayer
  • OANA CIOBANU, HR & CSR Manager, UP România
  • IOANA TETELEA, Managing Partner, Invisible Nature
  • CLAUDIA POROJAN, PR Manager, KFC România
  • DAN BĂRBULESCU, Director, Asociația Parcul Natural Văcărești
  • Invitatul special al acestei ediții este RUTGER VERKOUW, Manager Training and Coaching Programs, GLOBAL REPORTING INITIATIVE (GRI).
Cea de-a IV-a editie a CSR Overviewva avea loc în data de 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.
Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: HOLCIM, AIRFRANCE/ KLM, UP si WORLD CLASS.
Evenimentul are drept parteneri media: CSR Nest, Green Report, CSR Media,Nonguvernamental, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, FinzoomDebizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit MediașiVox Capital.
Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.rosau office@business-mark.ro.
Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ceofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediulde afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.
Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.