Bucuresti

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!

Cultura se răsplătește prin cultură. Festivalul de teatru urban în aer liber „Teatru sub lună” le oferă acces gratuit tinerilor de 10!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Examenele din această perioadă a verii sunt cu siguranță o sursă de emoții pentru cei care termină un ciclu de învățământ, precum ciclul gimnazial sau cel liceal. Nici studenții care sunt în sesiune în această perioadă nu sunt mai feriți de stres.

Pentru că testarea culturii generale va lua și ea sfârșit, lăsând în urmă o vacanță bine-meritată, festivalul urban „Teatru sub lună” le oferă elevilor și studenților care au obținut 10 la examenele din această vară posibilitatea de a lua parte la gratuit la orice eveniment din festival.

Ce este festivalul urban „Teatru sub lună”?

„Teatru sub lună” este un proiect marca InDArt, aflat deja la a treia ediție în anul 2017. Proiectul InDArt este singurul brand multicultural din România, cu peste 1000 de evenimente realizate, alături de 200 de tineri și 30 de parteneri culturali.

În cele peste două săptămâni de reprezentații din grădina Quantic din Grozăvești, în perioada 1 – 16 iulie, în zilele de festival vor putea fi vizionate:

- show-uri de improvizație
- expoziții de pictură, sculptură, fotografie sau costume
- concerte de rock acustic și jazz
- spectacole de teatru independent
...precum și multe alte activități interactiv-culturale, create de echipa InDArt coordonată de Bogdan Gagu.

Zilele de desfășurare ale acestui festival independent vor fi de-a lungul a 3 weekenduri, mai precis pe 1 și 2 iulie, când va fi deschiderea oficială a festivalului, urmate de zilele de 7-8-9 iulie și 14-15-16 iulie.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe mystage.ro, partenerul InDArt pentru festivalul urban „Teatru sub lună”.

De ce au tinerii de nota 10 acces gratuit la acest festival?

Întregul festival este bazat pe promovarea culturii în spațiul românesc, chiar dacă inițiativa este una independentă, nu sponsorizată de instituțiile publice.

Cultura nu este un concept abstract. Cultura e vie și ea există doar perpetuată de cei care o creează și promovează. Astfel, tinerii care au obținut nota 10 la examenele finale sunt cei mai buni reprezentanți ai mediului academic, deci și cei care merită să se bucure din plin de un festival creat special pentru ca ei: oameni cu dragoste de cultură.

Tinerii interesați de participarea la festivalul urban „Teatru sub lună” al proiectului InDArt, pot lua legătura cu creatorul acestui proiect, Bogdan Gagu, pentru a obține accesul gratuit la festival, sau pot contacta reprezentanții InDArt la numărul de telefon 0724304593 sau la adresa de e-mail contact @ indart.ro

Autor