Bucuresti

Cum alegem un sistem electric de incalzire in pardoseala? Descopera recomandarile specialistilor!

Cum alegem un sistem electric de incalzire in pardoseala? Descopera recomandarile specialistilor!

Detalii

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
127

Voteaza & Distribuie

Descriere

Stim deja ca sistemele electrice de incalzire in pardoseala inregistreaza un consum mai mic decat centralele termice cu gaz. Nu doar specialistii sustin acest lucru, cat si clientii numerosi care se declara multumiti de eficienta si confortul acestui tip de sistem.

AMASS, companie dedicata pe solutii de incalzire mai economice decat gazul, va intampina cu solutii de incalzire electrica in pardoseala excelente, care va pot ajuta sa economisiti la facturile din sezonul rece. Desigur, tot la AMASS mai gasiti radiatoare electrice cu roca vulcanica, o alegere la fel de buna, in functie de preferintele si necesitatile fiecaruia dintre dumneavoastra.

Ce inseamna un sistem electric de incalzire in pardoseala economic? Clientii AMASS ne arata ca la o casa de 150 mp utili bine izolata, consumul mediu lunar pe timpul iernii (septembrie-martie) este de 400-500 ron. Cu alte cuvinte, pentru sezonul rece cuprins intre lunile septembrie-martie, consumul de electricitate poate fi estimat la 3000 ron pentru o casa de 150mp utili.

Totusi, cum alegem corect un sistem electric de incalzire in pardoseala? Specialistii AMASS CONFORT SYSTEMS va ofera raspunsul pe care oricine ar trebui sa-l stie inainte de a face o astfel de investitie. Cea mai importanta componenta din acest sistem este cablul incalzitor, mai exact modul in care acesta este construit. De ce este important sa alegeti cabluri de calitate superioara? Deoarece acestea sunt ingropate si raman in sapa, fiind extrem de greu de accesat dupa ce intreaga lucrare este finalizata. Un cablu bun duce durata de viata a sistemului la 80 de ani.

La AMASS, fiecare cablu incalzitor este protejat automat in tabloul electric cu ajutorul unui echipament special care asigura protectia la scurtcircuit si suprasarcina. De asemenea, totul este gandit in asa fel incat sa nu existe riscul de electrocutare. Astfel, ori de cate ori este posibil sa apara acest pericol, sistemul decupleaza automat curentul electric. Prin urmare, familia dumenavoastra este in siguranta si se simte bine datorita confortului termic asigurat de AMASS.

Cablurile incalzitoare Amass sunt fabricate in Danemarca si reprezinta cea mai buna alegere de pe piata romaneasca la ora actuala. Acestea se bucura de o stratificare si o calitate cu mult superioara si diferita fata de alte produse similare comercializate in tara, indiferent de tara in care au fost fabricate (2 conductori inveliti in plastic sau silicon sub un strat simplu de PVC). Astfel, puteti fi siguri ca aceste cabluri nu imbatranesc prematur si nici nu se vor defecta la scurt timp dupa ce ati instalat sistemul electric de incalzire in pardoseala.

Care este secretul rezistentei si durabilitatii acestor cabluri incalzitoare daneze? Totul consta in stratificarea invelisurilor, incepand cu stratul final de PVC cu insertie de teflon (creste rezistenta mecanica) si fibra de sticla, siliconul si invelisul din folie de aluminiu prezente la interior. Invelisul extern protejeaza cablurile de socurile mecanice, iar invelisul de aluminiu asigura disiparea uniforma a caldurii pe toata suprafata cablului. Fibra de sticla asigura rezistenta la rasucirea cablului si la incovoiere (bucle, capete spire), iar invelisul de silicon al fiecarui conductor elimina riscul de atingere a celor 2 conductorilor intre ei pentru a nu provoca scurtcircuit.
Desigur, pentru ca acestea sa functioneze corect si eficient, este necesara instalarea intregului sistem de catre o echipa de specialisti.

Mai multe informatii despre componentele utilizate la sistemul electric de incalzire in pardoseala puteti gasi pe www.amass.ro!