Bucuresti

Cum poti sa faci rost de un imprumut rapid in cazul unei situatii neprevazute?

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Apartine de
Adserving iAgency.ro
Vizualizari
72

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In multe dintre cazurile in care fie vrei sa iti duci la bun sfarsit planurile si dorintele tale, sa investesti in tine sau sa iti rezolvi o situatie neprevazuta, ai nevoie de un imprumut rapid. Spre exemplu, defectarea anumitor instalatii sau bunuri casnice din locuinta atrag dupa sine cheltuieli neprevazute pentru realizarea micilor modificari ori reparatii necesare. De asemenea, poti avea nevoie de o suma mai mare de bani, de care nu dispui la momentul potrivit, pentru a rezolva o problema de sanatate.

Astfel, fie ca nu dispui de intreaga suma si ai nevoie de o completare, fie ca nu ai niciun ban pus deoparte pentru o situatie neprevazuta, iei in considerare posibilitatea unui imprumut rapid. Poti obtine foarte simplu un imprumut rapid de la Provident Financial Romania de pana la 20.000 de lei, suma care te va ajuta sa iti rezolvi problema neprevazuta.

Asadar, pentru a contracta un imprumut rapid Standard de la Provident, in maximum 48 de ore, trebuie sa stii ca nu ai nevoie decat de doua documente: actul de identitate si dovada venitului tau fix lunar. Daca ai 18 ani impliniti, cetatenie romana si adresa de domiciliu/resedinta pe teritoriul Romaniei, precum si un venit minim de 300 de lei/luna, poti apela cu toata increderea la aceasta institutie financiara nebancara.

Iar pentru a-ti veni si mai mult in ajutor in cazul unei situatii neprevazute, Provident iti pune la dispozitie serviciul optional si auxiliar de gestionare a imprumutului la domiciliu, in conditii de maxima siguranta avand in vedere contextul COVID-19.

Astfel, un reprezentant de vanzari se va deplasa acasa la tine pentru a-ti oferi suport in completarea documentelor si a-ti inmana banii in cel mai scurt timp posibil. Ulterior, acesta te va vizita periodic pentru colectarea ratelor aferente creditului tau. Nu iti face griji: protectia clientilor este pe primul plan, asadar interactiunile sunt limitate ca durata, reprezentantii de vanzari respectand toate recomandarile si normele de igiena si distantare impuse la ora actuala.

Daca ai o urgenta care presupune cheltuieli neprevazute sau pur si simplu ai nevoie de ajutor pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile si dorintele tale, aplica chiar acum, online, pentru un imprumut rapid cu gestionare la domiciliu si unul dintre reprezentantii Provident te va suna cat de curand posibil! Sau poti suna chiar tu direct la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75.