Bucuresti

Cum sa alegi carti de vizita la pret bun?

Cum sa alegi carti de vizita la pret bun?

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
77

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O carte de vizita nu este doar un purtator de informatii, ci si un indicator important al statutului si prestigiului. Specialistii in tipografie Activ Document sunt constienti de acest lucru si garanteaza clientilor productia de carti de vizita la pret bun. In functie de specificul comenzii, se selecteaza metoda de productie optima. Tiparirea offset a cartilor de vizita este potrivita pentru fabricarea de rulaje mari pe orice materiale. Tiparirea digitala a cartilor de vizita este utilizata atunci cand trebuie realizat un numar mic de copii intr-un timp scurt.

Carti de vizita - Tipuri


Cand comanzi carti de vizita, este important sa intelegi ca acestea vin in diferite tipuri. Exista un numar mare de carti de vizita care indeplinesc anumite sarcini. In primul rand, cartile de vizita pot varia ca marime. In al doilea rand, cartile de vizita difera in functie de scopul lor. Si aici exista mai multe clasificari. Iata una dintre ele:

  • Carti de vizita personale. Apartin unui angajat specific al unei companii. Pe cartile de vizita personale sunt indicate numele angajatului, pozitia si contactele. La randul lor, cartile de vizita personale sunt de mai multe tipuri:
  • Carti de vizita conservatoare. Sunt carti de vizita standard, de obicei pe un fundal alb. Adesea, astfel de carti de vizita sunt comandate de companii mari pentru angajatii lor. Scopul lor este de a sublinia conservatorismul si statutul companiei.
  • Carti de vizita de imagine. Sunt realizate pentru a impresiona un client sau un partener important. Ca design, pot fi conservatoare, dar tiparite pe suport scump, deoarece ar trebui sa arate solide si luxoase. De regula, cartile de vizita cu imagini sunt tiparite in mici rulaje, doar pentru angajatii cheie.
  • Carti de vizita creative. Astfel de carti de vizita sunt folosite de oameni creativi, angajati independenti, freelanceri. Scopul este de a atrage atentia, de a fi amintit, de a iesi in evidenta. Ele pot avea o forma si un design neobisnuit, cu aranjarea non-standard a elementelor. Pot fi realizate din diferite materiale. Un exemplu de carte de vizita creativa poate fi imprimarea unei imagini de cheie de bicicleta, pe care sunt marcate contactele unui reparator de biciclete.

Carti de vizita – Pret

Costul realizarii cartilor de vizita depinde de cantitatea de munca pe care un designer trebuie sa o faca. Si aici, vorbim despre preturile pentru proiectarea cartilor de vizita standard si originale, precum si despre diferentele acestora. Cea mai economica optiune, este utilizarea uneia dintre machetele standard pentru dezvoltarea unei carti de vizita. In acest caz, proiectantul introduce pur si simplu datele clientilor in sablon si primeste o carte de vizita standard. O astfel de carte de vizita standard, poate rezolva probleme de afaceri. Costul este dat de materialul folosit, aspect etc.

Autor