Bucuresti

Cum sa fiti eficient cu programul teren pentru tineri

Cum sa fiti eficient cu programul teren pentru tineri

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Apartine de
E-Advertising
Vizualizari
172

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Este de asteptat ca si anul acesta sa existe fonduri si terenuri disponibile pentru tineri, conform programului legislativ cu acest nume. Tinerii cu varsta intre 18 si 35 de ani pot solicita de la primarie teren gratuit, pentru a-si construi o casa. Terenul este oferit in prima faza gratuit, urmand a fi cumparat de la stat.

Exista mai multe conditii pentru a beneficia de acest program. Suprafata terenului solicitat difera in functie de localitate. Pentru bucuresteni minimul este de 150 mp, maximum 300 mp. Pentru zone urbane se acorda intre 250 si 400 de mp, pentru ca in zone rurale sa fie de 250 pana la 1000 mp.

Inceperea constructiei este un factor decisiv

Proiectul prevede ca cei care primesc terenul gratuit daca nu incep lucrarile de constructie cat mai curand isi pierd sansa. Termenul este de maximum un an. Desigur, exista multa birocratie, asadar nu este timp de pierdut. Numai pentru a obtine avizele necesare pentru a incepe constructia unei case sunt numeroase etape:
·Certificat de urbanism.
·Avize, documente si proiecte tehnice.
·Autorizatie de constructie.
·Dupa construire se va verifica proiectul, calitatea lucrarii, semnand predarea.
·Intabularea la final.

Cum va poate ajuta Smart Home Concept

Pentru a fi mai eficienti in tot acest demers, dupa ce ati depus deja actele pentru a obtine terenul, va puteti deja orienta spre firmele care va pot ajuta in constructie, pentru alegerea proiectului de asemenea. O recomandare este www.smarthomeconcept.ro.

Proiecte de casa - este cu atat mai practic sa colaborati cu o firma care a executat diverse proiecte. Este si cazul celor de la Smart Home Concept. Pot fi alese proiectele care corespund cu preferintele, tinand cont de stil, arhitectura, de suprafata si toate detaliile. In plus, orice proiect achizitionat de la ei poate fi modificat astfel incat sa corespunda cu nevoile fiecaruia.
In diversitatea de optiuni de la Smart Home Concept pot fi alese proiecte de casa cu sau fara etaj, cu sau fara mansarda, case moderne, mici, pe un etaj si multe alte tipologii.

Servicii complete - aceeasi firma ofera verificari si optimizari de proiect, proiecte de consolidari, expertize tehnice si mai mult decat atat, specialistii parte din aceasta echipa pot consilia si ajuta in obtinerea avizelor necesare. Poate fi solicitat ajutor pentru carti tehnice, pentru deviz de lucrari, studii geotehnice, documentatii PUD sau PUZ, avize ISC si multe altele.

Pentru ca lucreaza in mod transparent, tarifele sunt detaliate si ele in cadrul paginii oficiale. Veti sti sa estimati, puteti compara si astfel in cele din urma alegerea sa fie cea care corespunde si cu bugetul disponibil. Trebuie spus ca atunci cand nu stiti de anumite detalii si legi puteti bate pasul pe loc. Chiar si obtinerea certificatului de urbanism sau a autorizatiei de construire pot fi pasuite si amanate din lipsa de acte. Pentru a evita astfel de cazuri sunt deci preferate colaborari de genul, cu specialisti precum echipa Smart Home Concept ce va optimizeaza timpii pentru anumiti pasi birocratici pe care trebuie sa ii urmati.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0743243306, 0726680333