Bucuresti

Cum sa iti castigi existenta din pariurile sportive - Afla secretele unui parior profesionist

Cum sa iti castigi existenta din pariurile sportive - Afla secretele unui parior profesionist

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Dirk Paulsen, parior profesionist in varsta de 60 de ani, isi sustine familia exclusiv din sumele castigate la pariurile sportive. Cu studii in domeniul stiintelor exacte, matematica-fizica, Dirk si-a descoperit pasiunea pentru jocurile de noroc inca din liceu, cand era mare amator de table si black jack. Abia mai tarziu a devenit interesat de fotbal si undeva in jurul varstei de 25 de ani, a plasat primul pariu sportiv, pe care l-a si pierdut. Intrigat de complexitatea calculelor si a strategiilor implicate intr-un pariu, Dirk a inteles repede ca norocul nu este suficient pentru a castiga.

Sa vedem cateva dintre secretele acestui parior profesionist care si-a abandonat jobul de programator, pentru a jongla saptamanal cu zeci de mii de euro, si asta doar din pasiunea sa pentru pariul sportiv.

#1. Strategie si statistica

Dirk a fost intrebat intr-un interviu: “Care e diferenta dintre tine si alti pariori?” Acesta a raspun simplu: “Nu am o echipa preferata sau un numar norocos. La mine totul se bazeaza pe stiinta si matematica.” Primul pariu sportiv pe care l-a jucat doar ca sa-si incerce norocul, si, desigur, l-a pierdut, i-a schimbat intreaga perceptie fata de acest fenomen. De-a lungul carierei sale s-a concentrat pe subtilitatile statistice pentru a dezvolta clasamente precise prin care sa monitorizeze performantele echipelor. In elaborarea strategiilor, Dirk mizeaza pe eficienta clasamentelor in detrimentul tabelelor, deoarece primele mentionate permit o ierarhizare clara a performantei echipelor. Asadar, ia in calcul toate variabilele implicate inainte de a plasa un pariu. Intra aici si afla detalii despre biletul zilei, pentru a-ti maximiza sansele de castig.

#2. Controlarea acceselor de grandomanie

Dupa cum povesteste Dirk, la doar 26 de ani a castigat 20 de mii de dolari la campionatul mondial de table din Monte Carlo, urmand ca in 1988 sa plaseze primele pariuri profesioniste in cadrul Cupei Europene, culminate cu castiguri exorbitante. In mod inevitabil intervin accesele de grandomanie, in urma castigurilor de asemenea anvergura. Dirk spune ca aceasta este perioada in care majoritatea cad prada dependentei deoarece isi pierd complet controlul. Sfatul sau este ca dupa obtinerea castigurilor substantiale, in special in cazul incepatorilor, pariorul sa isi ia o vacanta, sa se reculeaga si sa accepte ca norocul nu poate dura la nesfarsit.

#3. Chiar si norocul poate fi masurat

Dirk a gandit o ratie a norocului, prin care poate sa-si calculeze sansele. Pariorii profesionisti si jucatorii de noroc cunosc acest substrat al asa-zisului noroc. Secretul consta in detasarea emotionala si subiectiva in raport cu miza, pentru a avea o perspectiva de ansamblu cat mai clara. Nevoia de a-si testa norocul si de a juca la hazard, apartine amatorilor, care vad in pariul sportiv doar o ocazie facila de a obtine castiguri financiare. Dirk admite in mod trasnparent ca si pariorii profesionisti se confrunta adesea cu tentatia de a paria impotriva cifrelor si statisticilor, atunci cand se simt bine dispusi si plini de incredere. Secretul e sa pariezi intotdeauna cu mintea limpede, caci e consecinta fireasca a actiunilor irationale e pierederea inutila a banilor.

In concluzie, secretul e sa te cunosti tu pe tine insuti, sa-ti accepti limitele dar si capacitatea de a gandi strategic si sa privesti pariul sportiv precum un joc complex, cu reguli clare si nu doar un produs al norocului.


Sursa imagine: https://unsplash.com/photos/d9pDej7fBlY