Bucuresti

Cum să-mi ating scopurile?

Cum să îmi ating scopurile?

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
331

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scopurile sunt cele care ne fac să mergem înainte în viață, ne inspiră și ne dau energie, altfel am trăi la voia întâmplării, fără să avem inițiativa de a stabili o cale care să ne reprezinte și să ne împlinească.

De ce ne este dificil să ne atingem scopurile și să facem față provocărilor întâlnite pe parcurs? Un răspuns ar fi că ne-am stabilit scopuri nerealiste și că am visat pur și simplu cu ochii deschiși, de aceea trebuie să începem prin a lucra cu noi înșine pentru a ajunge la un nivel mai bun de conștientizare și cunoaștere de sine.

Aflați mai multe dacă participați la workshop-ul pe care l-am pregătit special pentru cei hotărâți să își valorifice cele mai prețioase resurse pentru a obține tot ce își propun.

Adriana Nanea este coach, practician în Eneagramă, Process Communication Model şi Procesul Înnoirii Vieţii – Modelul Credinţe, Nevoi, Comportamente, Emoţii - program intergativ de dezvoltare personală şi coaching, formator certificat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Adriana susţine cursuri de dezvoltare personală şi comunicare atât pentru adulţi cât şi pentru copii. Experienţa sa are la bază acompanierea individuală a persoanelor angajate într-un proces de restructurare şi îmbunătăţire a calităţii vieţii, precum şi a celor care vizează succesul profesional şi performanţa.
Detalii despre Adriana Nanea găseşti pe www. Adriana-nanea.ro.

☼ Înscriere și contact:
corina.toma @ activator.ro