Bucuresti

Cum să construim o cultură de coaching în organizaţii?

Detalii

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
780

Voteaza & Distribuie

Descriere

Unul dintre cele mai mari evenimente de coaching are loc pe
5 noiembrie, la Bucureşti
Cum să construim o cultură de coaching în organizaţii?
Federaţia Internaţională de Coaching din România organizează, în data de 5 noiembrie 2015, o conferinţă cu tema Cum să construim o cultură de coaching în organizaţii?, la sediul Unicredit Bank din Bucureşti. Evenimentul reprezintă sărbătorirea a 20 de ani de existenţă a International Coach Federation şi se adresează exclusiv top management-ului din companii, reprezentanților de resurse umane, directorilor executivi, celor care practică meseria de coach sau sunt în curs de formare precum şi celor interesaţi direct de progresul industriei de coaching.
Conferinţa face parte din seria de 36 de evenimente ICF în Turneu: Coaching dincolo de frontiere, desfășurat între 21 septembrie și 26 noiembrie 2015, în 31 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa și este dedicată creșterii nivelului de conștientizare a coachingului profesionist și a capacității sale de a contribui la o societate prosperă. Coachingul este o profesie distinctă, care se diferenţiază de terapie, consultanţă, mentorat sau training, definiţia oficială dată de ICF situându-l ca un parteneriat cu clienţii, printr-un proces creativ, care se concentrează îndeosebi pe provocarea gândurilor ce îi inspiră să îşi maximizeze potenţialul personal şi profesional.
Speakerii evenimentului sunt figuri reprezentative ale Federației Internaționale de Coaching, profesioniști din întreaga lume și din România, dintre care: Nada Jreissati Daher, Certified Leadership & Executive Coach, Liban; Claudia Cerna, PCC și Program Manager al Global Coaching Community din cadrul UniCredit Group; Leda Turai-Petrauskiene, Vice Chair of the ICF Global Board. Conferința se va concentra în jurul unei dezbateri interactive, la finalul căreia participanții vor afla care sunt cele mai noi și eficiente metode de implementare a unei culturi de coaching în organizația din care fac parte.
O cultură bazată pe calitatea dialogului, într-un mediu propice învăţării şi dezvoltării este o temă tot mai des întâlnită, atât în organizaţii cât şi în companiile antreprenoriale. Conferinţa de anul acesta îşi propune să dezbată idei, concepte, studii de caz şi să aducă intrumente utile în construirea unei astfel de culturi, în sprijinul leaderilor actuali şi viitori” a declarat Monica Nicolescu, Preşedinte ICF România.
"Într-o lume turbulentă, care se confruntă cu crize sociale, politice și financiare, coach-ii ICF fac diferența și împărtășesc sentimentul de comunitate, grijă, iubire și respect", a declarat Isabelle Maes, Senior Regional Service Centre Manager pentru EMEA. "ICF în Turneu este rezultatul celor 7000 de coachi care au ales să își reunească forțele, dincolo de frontierele naționale, culturale și lingvistice, și să crească gradul de conștientizare a coachingului profesionist", a concluzionat Maes.
ICF în Turneu: Coaching dincolo de frontiere va include o varietate de evenimente offline și online și se va concentra în jurul a patru teme cheie: construirea culturii de coaching organizațional, leadership executiv și coaching antreprenorial, știința motivelor și a modului în care funcționează coachingul, puterea și impactul coachingului.
Federația Internațională de Coaching este liderul global industria în care activează, cu peste 21 000 de membri și 16 000 de coach-i acreditați, din peste 120 de țări din întreaga lume. Misiunea organizației este dezvoltarea profesiei de coaching, prin stabilirea de standarde înalte, prin oferirea posibilității de a obține certificări independente, în vederea construirii unei rețele mondiale de coach-i acreditați.
Evenimentul este organizat de către Federația Internațională de Coaching din România, cu sprijinul Points of You și MMM Consulting, iar partener principal este Unicredit Țiriac Bank.
Contact
Pentru participarea la conferința care va avea loc în București , în data de 5 noiembrie sau pentru organizarea unui interviu cu unul dintre membrii board-ului ICF Global sau cu presedinții reprezentanțelor naționale ICF, va rugăm să luați legătura cu:
Daiana Stoicescu, Director de Comunicare ICF România: daiana@coachfederation.ro ; +40730 177 495
Isabelle Maes, Senior Manager ICF pentru
EMEA:isabelle.maes@coachfederation.org/+3228408729.
Facebook:https://www.facebook.com/ICFRomania; http://www.coachfederation.ro/event/icf-on-tour-coaching-beyond-boundaries/ ; https://www.facebook.com/groups/ICFonTour/?fref=ts

Pentru înscrieri și detalii despre conferința din București: http://www.coachfederation.ro/event/icf-on-tour-coaching-beyond-boundaries/
Un program complet al ICF în Turneu poate fi găsit aici:http://coachfederation.org/icfontour sau https://www.facebook.com/groups/ICFonTour/
Pentru mai multe informații vă rugam vizitati site-ul nostru http://www.coachfederation.ro/