Bucuresti

Cum se instalează tuburile de iluminare cu LED

Cum se instalează tuburile de iluminare cu LED

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
523

Voteaza & Distribuie

Descriere

Tehnologia LED a început să înlocuiască de la un timp tradiţionalele metode de iluminare pe care obişnuiam să le folosim în locuinţele noastre, dar şi în cadrul spaţiilor de birouri, în depozitele de marfă, în iluminarea stradală şi chiar şi în cadrul iluminării exteriorului locuinţei pe timp de noapte. Dacă se plănuieşte schimbarea vechilor tipuri de corpuri de iluminat şi a becurilor sau a instalaţiilor cu becuri fluorescente sau incandescente, există câteva trucuri care să uşureze instalarea tuburilor cu LED şi a corpurilor cu LED. Asemenea produse şi corpuri de iluminat cu led poţi regăsi pe site-ul www.greentek.eu/ro.

Revoluţia LED

Tuburile cu LED au avansat atât de mult în evoluţia tehnologiei de iluminare încât nu mai este mult şi ajung să devină noua modă în iluminarea locuinţelor, dar şi a spaţiilor de lucru. Acest fapt nu reprezintă deloc un dezavantaj, ci din contra este un avantaj pentru un stil de viaţă mai eco şi mai lipsit de costuri mărite la energie. Tuburile cu LED de exemplu, au o intensitate luminoasă sporită, aşadar acestea oferă o distrubutie mai eficace a luminii în comparaţie cu alte surse de lumină şi cu intensitatea iluminării altor dispozitive cu această menire. Aceste corpuri cu led sunt mult mai eficiente şi mult mai rezistente în timp decât orice altceva, deoarece ajută la economisirea consumului de energie şi a costurilor pentru plata acesteia.

Instalarea tuburilor cu led

Atunci când te vei apucă în sfârşit de instalarea tuburilor cu led în locul vechilor instalaţii de iluminare ale locuinţei, îţi vei da seama că acestea dispun de trei componente principale: balastul, demarorul şi tubul de lumina de care trebuie să scapi. Demarorul poate să nu fie o componentă separată a instalaţiei şi câteodată este construit în întregimea balastului în sine. Îndepărtează vechiul bec din structura în cauză şi asigura-te că electricitatea este oprită în timp ce te apuci de înlocuit. Vei avea nevoie doar de nişte instrumente simple ca nişte şurubelniţe, cabluri, sârmă, un cuţit şi câteva şuruburi şi piuliţe. Trebuie să ai aşa ceva la îndemână în trusa de scule, altfel nu vei putea duce la bun sfârşit această treabă.

Odată ce ai desprins vechile becuri din cadrul structurii de iluminat, va trebui să îndepărtezi reflectorul care închide firele electrice şi balastul. De obicei, este destul de simplu să desprinzi acest reflector, dar vei avea nevoie de o surubelniţă pentru a îndepărta această parte, altfel ai putea folosi un patent pentru a face această treabă. Acum, va trebui să scapi de balast şi de demaror. Poţi alege să scapi de acesta prin desşurubarea a celor două piuliţe dacă este vorba despre un balast electronic. Dacă este vorba despre un balast magnetic, îndepărtează demarorul din structura de iluminat. Un tub cu led poate să se conecteze direct la electricitate fără ajutorul vreunui balast sau a vreunui demaror.

Acum va trebui să fixezi reflectorul înapoi la locul acestuia acoperind firele electrice şi inserează luminile cu led în priză în cauză. În timp ce vei instala tuburile de lumină cu led trebuie să vezi care esre partea de sus şi partea de jos ca să fi instalat cum trebuie lumina în circuit. Odată ce ai terminat cu toată această treabă, da drumul la curent şi dacă ai instalat tuburile du led aşa cum trebuie, vei beneficia de o lumina excelentă în casă.


Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354