Bucuresti

Curs de astronomie - Cum să te orientezi pe cer

Curs de astronomie - Cum să te orientezi pe cer

Detalii curs

Web
www.victoriei.ro
Social links
Categorie
Cursuri arta / cultura
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Vizualizari
645

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Te-ai gândit cum arată cerul văzut din spațiu? Sau cât de aproape e momentul în care oamenii se vor putea muta pe altă planetă? Cât de bine te orientezi pe cer?

Fundația Calea Victoriei te invită de marți, 23 mai, ora 19:00, la un Curs de Astronomie relaxat şi nonconformist, dar cu informație consistentă și bine structurată.

Adrian Şonka, astronom, are multe să-ţi povestească despre roiuri stelare, nebuloase, stele duble, asteroizi şi lungimi de undă.
Cursul are cinci întâlniri, locurile sunt limitate, așa că vei avea destul timp ca să pui întrebări și să discuți cu lectorul despre fenomenele astronomice care te interesează. De exemplu, ai să pleci de la curs cu noţiuni solide şi cunoştinţe temeinice despre poeticele stele căzătoare, ca să ştii exact când e cazul să planifici o excursie nocturnă în natură. :)

Vei afla lucruri pe care nu le știai despre eclipsele de Lună sau de Soare, despre măsurarea distanţelor din Univers şi ultimele descoperiri ştiinţifice în ceea ce priveşte posibilitatea vieţii pe alte planete.

Despre program, taxă de participare şi înscriere găsești mai multe detalii pe site: www.victoriei.ro.