Bucuresti

Curs de fotografie pentru începători

Curs de fotografie pentru începători

Detalii

Web
https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-fotografie-urbana-de-la-poze-la-fotografii/
Social links
Categorie
Cursuri divertisment
Modificat
acum 4 luni si 4 zile
Vizualizari
191

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 9 ianuarie, la Fundația Calea Victoriei, fotograful Valentin Boboc e gata să împartă cu tine tot ce știe despre secretele aceste arte. Cursul de fotografie pentru începători este foarte potrivit pentru tine dacă vrei să înveți cum se reglează și ce înseamnă timpul de expunere, diafragma, balansul de alb și alte noțiuni tehnice. Primești în plus informații despre felurile de încadrare a unei imagini, despre cromatică, tipuri de lumină și compoziție.

”Informaţiile pe care le predau le transmit cu dragă inimă. Într-un fel, ajut la dezvoltarea educaţiei vizuale a ce lor din jurul meu, ceea ce îmi place foarte mult.”, spune lectorul cursului.

Participanţii primesc “teme” - fotografii pe care le vor aduce la ultimele două sedinţe de curs, pentru a fi analizate şi discutate.
Așa că, dacă îţi place să observi, descoperi, surprinzi colţuri neobişnuite, momente din viaţa de zi cu zi, să explorezi locuri noi sau să te joci cu alăturări noi, expresii diverse, emoţii, Valentin Boboc și colegii de curs te așteaptă să descoperiți împreună orașul prin lentila fotografică.

Cele cinci întâlniri au loc în seri de marți, de la 19.00, la sediul Fundației Calea Victoriei. Ca să participi la curs trebuie să faci înscrierea pe contact @victoriei.ro și să achiți taxa de participare menționată pe site: www.victoriei.ro.

Lector: Valentin Boboc
Dată începere: 9 ianuarie, 2018, Oră curs: 19:00

Număr ateliere: 5, Tip: Practic
Cost: 330 ron (total pentru 5 întâlniri), Cost redus (studenti, pensionari): 300 ron (total pentru 5 întâlniri)
Loc: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40, et. 1; București