Bucuresti

Curs de stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală

Curs de stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală

Detalii curs

Telefon
0735863845
Categorie
Cursuri divertisment
Locatie
Fundatia Calea Victoriei
Modificat
acum 4 luni si 1 zi
Apartine de
Fundatia Calea Victoriei
Vizualizari
430

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Ce ai vrea să ştii despre coduri şi stiluri vestimentare, culori, croieli sau accesorii? Cum se defineşte eleganţa în moda masculină? Care sunt regulile după care te poţi ghida ca să fii întotdeauna îmbrăcat adecvat contextului şi, totodată, să te simţi confortabil în hainele tale?

Valentina Bălaşa Ario, consultant de stil, îţi va lămuri toate acestea la Cursul online de stil vestimentar masculin care începe joi, 23 aprilie. Cursul e organizat de Fundația Calea Victoriei, are două ședințe: pe 23 și 24 aprilie, de la 19.00 la 21.00 și costă 150 de lei. Plata poate fi făcută pe site, de pe pagina cursului.

Dacă vom compara garderoba unui bărbat cu garderoba unei femei, vom constata că domnii au mult mai puţine lucruri, iar garderoba masculină se bazează pe confort şi consistenţă.

Cursul de stil vestimentar masculin oferă informaţii despre construirea garderobei de bază, armonizarea culorilor şi a texturilor, clarifică regulile de cod vestimentar potrivite cu orice situaţie. Vom mai vorbi despre personalitatea stilistică şi tendinţele din moda actuală.

La cele două întâlniri vorbim despre:

1. Secretele codului vestimentar – Reguli de stil. Garderoba de bază. Analiză vestimentară
2. Culori potrivite tipului de ten. Texturi. Conformaţii. Stiluri vestimentare. Istoria modei

Dacă vrei mai multe detalii despre curs, scrie-ne pe contact@victoriei.ro