Bucuresti

Curs Dreptul Muncii si Securitatii Sociale

Curs postuniversitar: Dreptul Muncii și Securității Sociale

Detalii curs

Telefon
0720548029
Pret
800 LEI
Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1000

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Universitatea Ecologica din Bucuresti in parteneriat cu Uniunea Nationala a Expertilor in Legislatia Muncii si LEXAcademy organizeaza Cursul postuniversitar Dreptul Muncii si Securitatii Sociale Bucuresti in 9 octombrie 2014 – februarie 2015

Cursul este cotat cu 30 de credite universitare si cu 20 de puncte profesionale pentru avocati
Cursurile postuniversitare se adreseaza atat expertilor in legislatia muncii, avocatilor sau juristilor, cat si altor categorii de specialisti care doresc sa-si completeze formarea profesionala: practicieni in RU (inspectori resurse umane, manager resurse umane), inspectori de munca, lichidatori, mediatori, etc.

Inscrierile se realizeaza in perioada 15 iulie – 30 septembrie 2014.

La acest program se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta, indiferent de specializarea absolvita.
Programul este structurat pe parcursul unui semestru universitar avand o durata de 160 de ore, structurat pe module. De regula, cursurile se vor desfasura in ultima parte a saptamanii, seara si in weekend.
Programul debuteaza in primul semestru al anului universitar 2014-2015, cursurile incepand in data de 9 octombrie 2014.
Cursul va avea un puternic caracter interactiv. Studiile de caz sunt selectate din practica judiciara in materia litigiilor de munca. Vor fi prezentate spete relevante solutionate de catre instantele de judecata, precum si spete intalnite in practica de catre participantii la curs.

Prof. univ. dr. honoris causa Alexandru TICLEA , lector univ. dr. Laura GEORGESCU si presedintele UNELM drd. Corneliu BENTE vor ghida participantii in solutionarea problemelor de drept individual al muncii, drept colectiv al muncii, concedieri, cercetare disciplinara, etc.

Planul de invatamant cuprinde urmatoarele discipline:
- Dreptul colectiv al muncii
- Dreptul individual al muncii
- Raspunderea juridica in raporturile de munca
- Jurisdictia muncii
- Dreptul securitatii sociale.
Dupa absolvirea programului postuniversitar se va elibera un certificat de atestare a competentelor, insotit de un supliment descriptiv al programului eliberat de catre Ministerul Educatiei Nationale prin Universitatea Ecologica din Bucuresti.

Cursul se va finaliza prin sustinerea unui proiect.
Locul de desfasurare: Cursurile vor avea loc la sediul Universitatii Ecologice din Bucuresti, Bd. Vasile Milea nr. 1G, Bucuresti.
Inscriere: Dosarele de inscriere se vor depune la sediul LexAcademy, din incinta Electromagnetica Business Park, Bucuresti, sect 5, Calea Rahovei nr. 266-268.
Informatii suplimentare se pot obtine la adresa de e-mail: adrian.bucur @ unelm.ro sau/si la nr. de telefon
Pret: Taxa de participare la curs este de 1.700 lei, platibila in doua transe (la inscriere si la jumatatea cursului).
Nota: Persoanele care deja au absolvit cursul de specializare in profesia de Expert Legislatia Muncii, dar care nu au o pregatire juridica, prin absolvirea acestui curs postuniversitar, au sansa de a profesa conform standardului ocupational.

Punctele profesionale pentru avocati se vor obtine prin publicarea lucrarii de absolvire a cursului (in conditiile de publicare a articolelor stabilite de editura) in Revista Romana de Dreptul Muncii, editura Wolters Kluwer (Indexare: HeinOnline, EBSCO, ProQuest), in conformitate cu Hotararea UNBR nr. 14/2008 privind pregatirea profesionala continua a avocatilor, pct. c):
„Avocatilor cu activitate publicistica juridica li se vor recunoaste, pentru fiecare articol publicat, un numar de 10 ore de pregatire profesionala, daca articolul se publica intr-o revista de circulatie locala, 20 de ore de pregatire profesionala continua pentru articolele publicate in reviste de circulatie si recunoastere nationala si 30 de ore de pregatire profesionala pentru avocatii cu activitate publicistica internationala.”