Bucuresti

Curs: Cadru tehnic PSI

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
1641

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs: Cadru tehnic PSI


In Romania numarul incendiilor creste de la an la an! Vreti sa invatati sa preveniti si sa stingeti incendiile?

Alegeti cursul oferit de INTRATEST: „CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PREVENIRII SI STINGERII INCENDIILOR" (P.S.I.) - COR 315104


Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Cursul se adreseaza atat agentilor economici si autoritatilor publice, cat si persoanelor fizice deoarece incendiile constituie o amenintare continua.


Cursul va va ajuta sa intelegeti si sa aplicati cadrul legal: Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si OMAI nr.163/2007 pentru aprobarea Normelor generale de aparare impotriva incendiilor.

La finalul cursului, absolventul va poseda cunostinte generale despre apararea impotriva incendiilor si va fi capabil sa intocmeasca lucrari de o complexitate ridicata. De asemenea cursantul va fi capabil sa comunice eficient la locul de munca folosind terminologia de specialitate, sa identifice sarcinile de efectuat, cerintele legate de acestea si sa planifice activitatile curente, fapt ce va usura integrarea lui in cerintele postului.


Lectori: maior drd. ing. Sorescu George si Golgojan Ionel capitan dr. ing., ofiteri specialisti la Inspectoratul General Al Situatiilor De Urgenta


Cursul are un numar de 123 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde (fara a se limita la acestea): fenomenul de ardere; limitarea propagarii fumului prin elementele de constructie; clase de periculozitate ale materialelor si substantelor; instalatii de protectie impotriva incendiilor; imprejurarile determinante care pot favoriza initierea, dezvoltarea si/sau propagarea unui incendiu; echiparea si dotarea cu mijloace tehnice de aparare impotriva incendiilor; permisul de lucru cu focul deschis; categorii de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu; norme generale de aparare impotriva incendiilor la proiectarea instalatiilor si constructiilor; prevederi ale reglementarilor tehnice; obligatiile salariatilor privind apararea impotriva incendiilor; incalcarea dispozitiilor legale privind apararea impotriva incendiilor; sanctionarea contraventionala; actele de autoritate privind apararea impotriva incendiilor emise de consiliul local; etc.


Fiecare participant va primi un suport de curs, iar la sfarsitul cursului, in urma evaluarii, - certificat de absolvire ANC recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Cursul se organizeaza in perioada 26.11. – 14.12.2012 de la orele 17:00 in Bucuresti, Bd. Octavian Goga, nr. 4. La cerere se pot asigura si servicii de cazare.


Conditii de acces:

Absolventii de liceu cu diploma de bacalaureat

Varsta minima de 18 ani

Certificat medical cu specificatia „Apt pentru ocupatia Cadru tehnic cu Atributii in Domeniul Prevenirii si Stingerii incendiilor"


Pentru inscriere la curs va rugam sa solicitati formularul de inscriere la tel. 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.180 (persoana de contact – Munteanu Cristina) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro; cristina.munteanu@intratest.ro