Bucuresti

Curs de arta pentru incepatori

Detalii

Telefon
0761422673
Web
http://www.ceainariatabiet.ro/curs-de-arta-pentru-incepatori-5/
Pret
300 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
739

Voteaza & Distribuie

Descriere

Din 18 august dam startul unui nou Curs de arta pentru incepatori in Ceainaria Tabiet!
Cursul este dedicat celor ce vor sa intreprinda o activitate nou si placuta in timpul liber intr-o atmosfera prietenoasa, alaturi de persoane vesele si creative :)
Cursul este structurat in 3 MODULE a cate 4 saptamani fiecare, sub forma unei sedinte saptamanale:

MODULUL 1 (18 august - 8 septembrie) Tehnica mixta tus colaj - Vom crea compozitii unice folosind tehnica colajului, tehnica ce poate fi considerata ca fiind punctul de pornire al artei moderne, avandu-i ca model pe artistii cubisti Pablo Picasso, Georges Braque si pe cei pop-art Andy Warhol si Roy Lichtenstein. Tema propusa este "Spatiu urban".
MODULUL 2 (15 septembrie - 6 octombrie) Pictura in ulei - Vom lucra in tehnica flamanda ce presupune redarea volumelor desenului in tempera cu ou, folosind o singura culoare(de obicei brun) si mai apoi aplicarea straturilor de culoare in ulei. Il vom avea ca exemplu si model pe Jan van Eyke celebrul pictor flamand.
MODULUL 3 (13 octombrie - 3 noiembrie) Pastel - Vom invata tehnica de lucru in pastel cretat avand ca tema portretul. Ne vom inspira din opera artistului impresionist Edgar Degas.

Pentru acest curs se vor forma 2 grupe:

Grupa 1: luni 17:00-18:30
Grupa 2: luni 19:00-20:30

Pretul unui modul este de 150 lei. Taxa se achita in numerar in prima sedinta.

Daca alegeti sa va inscrieti la intreg cursul veti plati 350 lei in loc de 450 lei! intreaga suma trebuie achitata in numerar in prima sedinta.

Toate materialele necesare sunt incluse in taxa de participare.

Elevii, studentii si pensionarii beneficieaza de o reducere de 50% daca se inscriu in Grupa 1. Atentie! reducerile nu se cumuleaza.

Numar minim de participanti: 7
Numar maxim de participanti: 15

Daca se depaseste capacitatea unei grupe si mai sunt doritori, se vor forma grupe suplimentare miercuri si joi.

Inscrierea se face printr-un mail la adresa office@ceainariatabiet.ro cu 2 zile inainte de inceperea fiecarui modul. In mail veti preciza numele, un numar de tel, grupa din care doriti sa faceti parte si modulul la care doriti sa participati.