Bucuresti

Curs de bricolaj

Curs de bricolaj

Detalii

Telefon
0761422673
Web
http://artandhobbystudio.ro/curs-bricolaj-14-ianuarie-2015/
Pret
160 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 3 ani si 5 zile
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
885

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne-am hotarat sa organizam un curs practic, unde vei invata sa infrumusetezi lucruri uzuale din gospodaria ta, sa le personalizezi sau sa realizezi obiecte decorative spectaculoase.

Data de inceput: 14 ianuarie 2015
Ora: 17:00-18:30
Durata: 1 h 30 min
Structura: 4 sedinte (cate una in fiecare saptamana)

Ce vei invata?

Sedinta 1: PAPIER MACHE : reprezinta tehnica asambalarii mai multor fasii de hartie cu ajutorul unui adeziv umed. Vei realiza un bol din hartie presata pe care in ultima sedinta il vom decora cu ajutorul foitelor de aur, cupru sau argint.

Sedinta 2: PICTURA PE LEMN : se va utiliza tehnica picturii pe lemn. Cu ajutorul culorilor acrilice vei decora o cutiuta pentru bijuterii, pe care o vei captusi pe interior cu fetru, de asemenea se va folosi pasta acrilica pentru aplicatii 3D. In ultima sedinta cutiuta este data cu un adeiv special de protejare a lemnului.

Sedinta 3: MOZAIC: tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele de sticla, piatra, gresie sau ceramica asfel incat sa formeze o imagine placuta. Vei aplica mozaicul pe un suport pentru lumanari.

Sedinta 4: RETUSARE: deoarece obiectele realizate in primele 3 sedinta necestita o anumita perioada de timp pentru uscare, ultima sedinta este dedicata finisarii obiectelor.


Pretul 160 lei. Acesta se achita in numerar in prima sedinta.

Toate materialele sunt incluse in taxa de participare.

Numar minim de participanti: 8
Numar maxim de participanti: 12

Cursul este sustinut de artist plastic Maria Ivan – Gurzu.

Inscrierea se face prin mail la adresa contact @ artandhobbystudio.ro pana la data de 12 ianuarie. In mail vei preciza ca doresti sa te inscrii la CURSUL DE BRICOLAJ, numele si un nr de telefon.
Atentie! Va rugam sa va inscrieti doar daca sunteti siguri ca puteti participa. Locurile sunt limitate si nu vrem sa rapim unei alte persoane sansa de a se bucura de acest curs.