Bucuresti

Curs de bricolaj

Curs de bricolaj

Detalii

Telefon
0761422673
Pret
160 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Art & Hobby Studio
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Apartine de
Art & Hobby Studio
Vizualizari
999

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ne-am hotarat sa organizam un curs practic, unde vei invata sa infrumusetezi lucruri uzuale din gospodaria ta, sa le personalizezi sau sa realizezi obiecte decorative spectaculoase.

Ora: 17:00-18:30
Durata: 1 h 30 min
Structura: 4 sedinte (cate una in fiecare saptamana)

Ce vei invata?

Sedinta 1: PAPIER MACHE: reprezinta tehnica asambalarii mai multor fasii de hartie cu ajutorul unui adeziv umed. Vei realiza un bol din hartie presata pe care in ultima sedinta il vom decora cu ajutorul foitelor de aur, cupru sau argint.

Sedinta 2: PICTURA PE LEMN: se va utiliza tehnica picturii pe lemn. Cu ajutorul culorilor acrilice vei decora o cutiuta pentru bijuterii, pe care o vei captusi pe interior cu fetru, de asemenea se va folosi pasta acrilica pentru aplicatii 3D. In ultima sedinta cutiuta este data cu un adeiv special de protejare a lemnului.

Sedinta 3: MOZAIC: tehnica mozaicului reprezinta asamblarea unor bucatele de sticla, piatra, gresie sau ceramica asfel incat sa formeze o imagine placuta. Vei aplica mozaicul pe un suport pentru lumanari.

Sedinta 4: RETUSARE: deoarece obiectele realizate in primele 3 sedinta necestita o anumita perioada de timp pentru uscare, ultima sedinta este dedicata finisarii obiectelor.