Bucuresti

Psihosexualitate si identitate sexuala din perspectiva scolii adleriene

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1232

Voteaza & Distribuie

Descriere

CURS DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA CREDITAT DE COPSI


Formator psihoterapeut Ramona Covrig, M.A. impreuna cu Asociatia pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania va invita sa participati la cursul de pregatire profesionala continua cu tema:


,,Curs de Psihosexualitate si indentitate sexuala din perspectiva scolii adleriene’’


creditat cu 5 credite de formare profesionala continua.


Durata cursului: 16 ore, sambata- duminica 10.00-18.00.


Taxa de participare: 80 euro


Informatii despre tema workshop-ului si inscrieri se fac la psihoterapeut Ramona Covrig, M.A., doctorand in stiinte psihoterapeutice, psihoterapeut principal autonom, formator, supervisor, instructor APPAR, certificat european ca psihoterapeut (EAP), membru NASAP. Tel: 0722941484, e-mail: ramona_covrig@yahoo.com, www.psihoconsult.ro, www.psihoterapie-cuplu.ro


Tema cursului : Acest curs va discuta despre probleme legate de psihosexualitate in cuplu : ex. infidelitate, lipsa relatiilor sexuale, comportament sexual compulsiv al unuia dintre parteneri, trauma sexuala, homosexualitatea, idei care interfereaza cu cresterea, ghid pentru o viata mai buna in cazul cuplurilor cu dizabilitati, genograma sexuala. Probleme legate de sexualitatea masculina: ex. dorinta sexuala redusa, impotenta, ejaculare precoce, efecte ale imbatranirii. Probleme legate de sexualitatea feminina: ex. dorinta sexuala redusa, aversiune sexuala, dispareunia, vaginism, efecte ale imbatranirii. Identitatea sexuala sau de gen: ex. perceperea de sine ca barbat sau femeie, caracteristicile masculinitatii si ale feminitatii, corelatia dintre sarcinile vietii si gen, etc.


Participarea: Manifestarea se adreseaza psihologilor clinicieni si psihoterapeutilor cu aviz de libera practica in psihoterapie, consiliere sau psihologie clinica.


Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul atasat si sa il trimiteti la adresa de email : ramona_covrig@yahoo.com

Va asteptam cu placere sa participati !