Bucuresti

Curs Formator acreditat ANC

Detalii

Telefon
0761670619
Pret
290 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Training & Teaching Center
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Training & Teaching Center
Vizualizari
840

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs Formator acreditat ANC

Se adreseaza tuturor persoanelor cu studii superioare care activeaza in domeniul formarii profesionale fiind recomandat pentru profesori, invatatori, educatori, managerii departamentelor de Resurse umane, specialisti in Resurse umane, lectorii interni ai organizatiilor, reprezentanti ai autoritatilor publice locale, membri ONG, sau care doresc o alternativa in cariera si care sunt interesate sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza.
Acest curs se bazeaza, in principal, pe activitati practice si pune accent pe comunicare, pe activitati interactive cu membrii echipei de curs. Cursul de Formator oferit de TTC se diferentiaza de toate celelalte prin:
  • EFICIENTA
  • INTERACTIVITATE SPORITA
  • METODE INOVATOARE DE PREDARE
  • IMPLICARE SI DARUIRE DIN PARTEA TRAINERILOR
  • ATMOSFERA PROPICE INVATARII
Data limita de inscriere: 17 iulie 2014
Desfasurare: 21-25 iulie 2014 Locul: Str. Sfintii Voievozi,nr. 49-51, Bucuresti
Pret: 290 LEI.
Fara alte costuri suplimentare, cu materiale de curs, asistenta in vederea pregatirii proiectului final, examinare si eliberarea diplomei incluse!
Tariful nostru de 290 ron nu exclude profesionalismul cu care desfasuram acest curs, ci dimpotriva, este gandit ca un raport calitate-pret extrem de avantajos pentru clientii nostri!
Pentru a va convinge de acest lucru, va asteptam la curs!

Orar

Vineri - Duminica: 10:30 - 16:00