Bucuresti

Curs - Inspector Resurse Umane

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
737

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs – Inspector Resurse Umane - www.intratest.roVreti sa deveniti omul cheie in activitatea de resurse umane din firma/institutia dumneavoastra?


Vreti sa stiti si sa aplicati corect ultimele schimbari din Codul Muncii si din legislata de salarizare si de pensionare pe 2011?


Vreti sa operati in REVISAL si sa va protejati firma de controalele Inspectiei Muncii si ale Administratiei Fiscale?Certificati-va competentele de specialitate urmand cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE oferit de Intratest!Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin organismul abilitat (C.N.F.P.A.) si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.Lector: economist si sociolog Paul PACURARU - ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse in perioada 2007-2008, initiator a numeroase proiecte de lege din domeniul legislatiei muncii.Dezvoltarea resurselor umane intr-o organizatie reprezinta una dintre directiile fundamentale de actiune si progres. Cursul isi propune sa gaseasca cele mai eficiente modalitati de dezvoltare a functiei de resurse umane, adaptandu-se la nevoile concrete ale organizatiei dvs., fiind bazate pe dezbateri practice si prezinta cele mai noi abordari din domeniu.Cursul INSPECTOR RESURSE UMANE are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica este construita pe cerintele si competentele din Standardul Ocupational pentru Inspector Resurse Umane:
  1. Organizarea societatilor comerciale. Functiile intreprinderii. Functia de personal. Compartimentul de resurse umane. Fisa postului inspectorului de resurse umane.
  2. Munca si piata muncii. Necesarul de personal. Recrutarea. Selectia. Angajarea. Formarea si integrarea profesionala. Atributiile inspectorului de resurse umane in aceste domenii.
  3. Legislatia muncii. Contractul individual si contractul colectiv de munca. Legislatia secundara a muncii. Inspectia muncii. Atestarea in REVISAL.
  4. Salarizarea muncii (sector bugetar si concurential). Intocmirea statului de functiuni si a statului de plata. Calcul salarii si contributii. Motivarea muncii.
  5. Intocmirea dosarului de personal si a dosarului de pensionare. Atributiile inspectorului de resurse umane in relatiile cu Casa Teritoriala de pensii. Evidenta si arhivarea documentelor de personal.Cursul are un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorului, fiind aplecat spre discutarea problemelor concrete ce apar in activitatea zilnica a unui compartiment de Resurse Umane.


Cursul de organizeaza in perioada 26.09. – 30.09.2011 in Bucuresti, la Rin Grand Hotel ****.Taxa de instruire este de 649 lei. Plata se face pe baza facturii proforma inainte de inceperea cursului.OFERTA


Alegand cursul Inspector Resurse Umane impreuna cu Manager Resurse Umane veti beneficia de o REDUCERE DE 15%.

Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tarifele:

  • Inspector Resurse Umane: 649 RON

  • Manager Resurse Umane: 999 RON


In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa POPA) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro- inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro.