Bucuresti

Curs introductiv in filosofie

Curs introductiv in filosofie

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 luni si 2 zile
Apartine de
Noua Acropola
Vizualizari
428

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Noua Acropolă este o asociație culturală internațională cu caracter filosofic, socio-cultural și umanitar, prezentă în România din 1990. Noua Acropolă își propune să recupereze tradițiile spirituale și filosofice ale omenirii din toate timpurile și din toate locurile și să identifice elementele valoroase ale acestor culturi care pot fi preluate și valorizate în prezent.

Noua Acropolă promovează un tip de educație umanistă, permanentă și formativă, esențială pentru dezvoltarea societății civile.

Printre activitățile desfășurate se numără: susținerea de cursuri de filosofie, organizarea de conferințe și expoziții cu teme din istorie, filosofie, psihologie, știință, simbolism, editarea de cărți, realizarea de reproduceri arheologice în atelierul de creație Atena, activități de voluntariat socio-umanitar și ecologic.
Cursul vă permite să găsiţi răspunsul la aceste întrebări fundamentale ale vieţii prin intermediul studiului comparat al învăţăturilor celor mai importanţi înţelepţi ai umanităţii şi a celor mai evoluate civilizaţii din istorie: India, Tibet, Egipt, China, Grecia, Roma.
De asemenea, prin intermediu cursului veţi avea oportunitatea de a vă întâni cu idei filosofice prezentate ca soluții reale în fața problemelor cotidiene, ca instrumente de autocunoaștere, pentru a trăi o viață mai profundă și mai autentic.