Bucuresti

Curs – Manager Proiect

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Intratest
Vizualizari
1053

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs – Manager Proiect

Sunteti preocupati ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!

INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul de „MANAGER PROIECT" cod COR 242101.

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.

Lectori de exceptie:

Cristina IOVA – Director General Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) in perioada 2005–2010

Diana IONESCU – evaluator independent

Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.

Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.

IMPORTANT: Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.

Tematica:

Stabilirea scopului proiectului

Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului

Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului

Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect

Managementul riscurilor

Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului

Managementul calitatii proiectuluiCursul se desfasoara in perioada 30 ianuarie – 3 februarie 2013.

OFERTA

Alegand cursul MANAGER DE PROIECT impreuna cu EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE veti beneficia de o reducere de 15%!

In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul de inscriere la telefon 021.326.77.36, 031.420.96.43, 0735.844.183 (persoana de contact – Denisa Popa) sau sa il descarcati de pe site (www.intratest.ro - inscriere) si sa il trimiteti prin fax la 021.326.77.35 sau prin mail la office@intratest.ro, denisa.popa@intratest.ro.