Bucuresti

Curs Manager proiect, acreditat CNFPA

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Program de formare profesionala adresat personalului implicat in gestionarea proiectelor cu finantare europeana sau internationala, managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor economici, coordonatorilor de proiecte din cadrul IMM – urilor si ONG – urilor, reprezentantilor institutiilor publice , economistilor, inginerilor proiectanti/ agricoli/ constructori, juristilor, persoanelor fizice intersate.
TEMATICA
  • Cerintele managementului integrat al proiectului

  • Managementul comunicarii in cadrul proiectului

  • Managementul calitatii si proceduri de achizitie

  • Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect

  • Managementul riscurilor si al echipei de proiect

  • Managementul schimbariiAPLICATII PRACTICE: se bazeaza pe studii de caz si simulari privind intocmirea si gestionarea proiectelor cu finantare din fonduri structurale si vor fi axate pe urmatoarele programe de finantare:
POSDRU - Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane
POSCCE - Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice
POR - Programul Operational Regional
POS MEDIU - Programul Operational Sectorial "Mediu"


TRAINER: Specialist cu peste 14 ani experienta in training si consultanta in managementul proiectelor finantate din fonduri nationale, internationale si fonduri private.
PROGRAM: Cursurile se desfasoara de luni pana duminica in intervalul orar 10.00 – 16.00.
TAXA DE PARTICIPARE: 900 lei/pers.Pentru participarea la cursul de perfectionare Expert accesare fonduri structurale se acorda un discount de 40%.CERTIFICARE: La finalizarea programului de formare profesionala se elibereaza certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Inscrierile se efectueaza pe baza formularului de participare care poate fi solicitat la tel. 0234/512143, 0745.774.597 sau descarcat de pe www.lectoform.ro si transmis pe fax la tel. 0234/512146, e-mail. office@lectoform.ro.