Bucuresti

Curs Wood Deco

Curs Wood Deco

Detalii

Telefon
0761422673
Web
http://www.ceainariatabiet.ro/curs-wood-deco/
Pret
150 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Locatie
Ceainaria Tabiet
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Apartine de
Ceainaria Tabiet
Vizualizari
798

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca multi dintre voi si-au exprimat dorinta de a participa la un curs de pictura pe lemn iata ca am organizat in sfarsit unul!

Prin urmare joi, 24 iulie, de la ora 19:30 va asteptam in Ceainaria Tabiet sa descoperim impreuna cu artistul Diana Paris minunata tehnica a picturii pe lemn aplicata pe 3 obiecte decorative distincte.

Obiectivul cursului este:
- cresterea nivelului de frumos si de culoare armonioasa din jurul nostru;
- sa construim un mediu care sa ne placa;
- sa descoperim ce ne repezinta;
- introducerea notiunilor de compozitie, contrast, culori complementare, ton, curente artistice si cum si-au lasat amprenta in pictura decorativa;


Cursul este structurat in 3 sedinte a cate 1h 30 min astfel:

- 24 iulie: Rama alba cu oglinda - monocromie pe fundal alb - participantii vor fi provocati sa faca uz de simtul estetic pentru a aduna obiecte de diferite forme intr-un cadru prestabilit, in cea mai armonioasa forma pe care o pot produce. Vom lucra in echipe si va fi o secventa de familiarizare cu grupul, de dezbatere, iesire din rutina, creativitate si ajungerea la un acord.

- 31 iulie: Caseta de lemn - contrast de culori primare cu spatiu pentru "odihna"- Vom porni de la un album de art nouveau si de la culori primare plus alb si negru. Daca vrem umbra arsa sau sepia, o cream noi.

- 7 august: Mini tablou decorativ pe lemn. Contrast de complementare. Aplicatii si elemente 3D - Vom folosi elemente art nouveau, de arta abstracta si naiva.

Pretul cursului este de 150 lei. Taxa se achita in numerar in prima sedinta.

Toate materialele necesare (oglinda cu rama, cutie lemn, blat din lemn, culori acrylice, creioane, radiere, pensule, lac lemn, coli, adeziv, nasturi, margele, textile, sfoara etc) sunt incluse in pretul de participare.

Numar minim de participanti: 7
Numar maxim de participanti: 12

Inscrierea se face prin mail la adresa office@ceainariatabiet.ro pana la data de 22 iulie. In mail veti preciza numele si un numar de telefon.

Va asteptam cu drag!

Orar

Joi: 19:30 - 21:00