Bucuresti

Cursuri de canto în Bucuresti pentru începători și avansați

Cursuri de canto pentru începători și avansați la Compania De Artiști

Detalii

Telefon
0774472446
Web
http://www.companiadeartisti.ro/
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Cursuri arta/cultura
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Vizualizari
428

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cursuri de canto în Bucuresti

Vrei să cânți și nu știi unde, când sau cum? La Companie, găsești mai mult decât cursuri de canto pentru nivelul tău de performanță. Cu noi, îti regăsești bucuria de a cânta, distrându-te, înveti să faci fată situațiilor neprevăzute de pe scenă și afli cum să comunici cu presa.

Cursul de canto in Bucuresti pentru începători:

Fie că vrei să cânți de plăcere sau îți dorești o carieră pe scenă, noi ne asigurăm că tehnica ta vocală se dezvoltă împreună cu creativitatea. De aceea, pe lângă tehnicile vocale de bază, precum respirația și clasificarea emisiilor, ai și ocazia să te joci cu toate noțiunile proaspăt învățate, prin jocuri scenice și improvizații teatrale.

Cursul de canto in Bucuresti pentru avansați:

După ce înveți să emiți corect sunetele, este vremea să pui totul în aplicare. Cursul de canto pentru avansați te învață să îți alcătuiești propriul repertoriu în funcție de evenimentul la care participi. Mai mult, ai și ocazia să îți înregistrezi propria piesă, pentru a reflecta tehnica și stilul tău vocal. Un moment important în evoluția ta artistică, absolvirea de la cursul de canto pentru avansați este sărbătorită prin susținerea propriului concert față de cei dragi.

O experiență despre care cu siguranță vei vorbi o viață întreagă, cursurile de canto la Companie te ajută să te cunoști mai bine decât ai avut ocazia până acum.

Înscrie-te și învață să cânți o viață întreagă fără probleme, să faci față situațiilor neprevăzute de pe scenă și să îți creezi propriile oportunități.