Bucuresti

Cursuri pentru proiecte creative si culturale

Cursuri supersonice si turbo pentru proiecte creative si culturale, marca Formare Culturala

Detalii curs

Categorie
Cursuri arta / cultura
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1028

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Formare Culturală lansează o serie nouă de cursuri în București. Cursurile se adresează celor care activează sau aspiră să activeze în mediul cultural și creativ și au două formate accesibile, supersonic (de 3 ore) și turbo (14 ore, 2 zile). Cursuri precum „Finanțeză-ți ideile”, „Management cultural”, „Investiția în artă” sau „Vinde-ți ideile”, se subscriu ideii de experiență formalizată – toți trainerii își adaptează cunoștințele formale luând în considerare proiectele culturale și creative în care au lucrat ei înșiși.

Cursurile Formare Culturală se adresează tuturor celor care lucrează sau doresc să lucreze în mediul public sau privat (profit sau non-profit) al industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance, patrimoniu etc.Cursurile au un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență șisă găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cei interesați pot să își aleagă cursuri precum: „Curatoriat”, „Investiția în artă”,„Finanțează-ți ideile!” și„Bugete creative”, „Vinde-ți ideile”, „Management cultural”.

Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Acestea se fac pe email, la training at formareculturala.ro, prin completarea și trimiterea formularului.

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Modernism.ro, Asociația Operatorilor Culturali din România