Bucuresti

Cursuri Heinle National Geographic pentru copii

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
481

Voteaza & Distribuie

Descriere

Incepand cu luna martie 2011, copiii cu varsta cuprinsa intre 10 si 17 ani se pot inscrie pentru cursurile Heinle National Geographic ELT, organizate de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu Fischer International, in cadrul programului „Open Frontiers". Cursurile sunt gratuite si se vor organiza in perioada 21 martie – 23 mai 2011, la sediul fundatiei din str. Secerisului nr. 31 sector 4 Bucuresti.Cursurile Heinle National Geographic ELT fac parte din seria de proiecte „Open Frontiers", care are ca scop dezvoltarea interesului copiilor pentru explorarea si descoperirea, intr-o maniera informala, a unora dintre cele mai variate si atractive domenii.


Concepute sub forma unor lectii interactive inspirate din documentarele National Geographic, cursurile ofera copiilor o noua viziune si interpretare despre cunoastere, lume, stiinta si cultura. Cursurile vor folosi ca suport seria de carti educative in limba engleza National Geographic Footprint Reading Library, despre oameni remarcabili, locuri fascinante, aplicatii ale stiintei in viata de zi cu zi, animale incredibile si activitati neobisnuite. Materialele de curs vor fi adaptate pe diferite trepte de competenta spre a fi usor accesibile copiilor cu niveluri diferite de performanta si cunoastere a limbii engleze. In cadrul cursului vor fi folosite materiale video si audio.


Fiecare copil va participa la doua workshopuri, la finalul carora va primi o diploma de participare si materiale educationale din partea Fischer International.


Pentru a beneficia de acest curs, copiii vor completa un formular de inscrire pe www.fundatiadanvoiculescu.ro, iar ulterior vor fi contactati si programati pentru a participa la un test de evaluare a cunostintelor de limba engleza. Programul de testare este oferit de centrul de carte Fischer International prin intermediul materialelor publicate de Oxford University Press - Oxford Placement Tests. Testarile vor fi organizate la inceputul fiecarei luni. Prima perioada de testare se va desfasura in perioada 11-13 martie 2011 iar rezultatele testului si componenta primelor grupe vor fi anuntate pe data de 16 martie 2011.

De asemenea, profesorii de limba engleza cu minumum 10 elevi inscrisi la cursurile Heinle National Geographic ELT, vor beneficia impreuna cu acestia de o lectie demonstrativa de predare a lecturii intr-un mod interactiv, prin exercitii clasice imbinate cu modalitati moderne menite sa motiveze elevii si sa creeze interes pentru carte si informatie.


Alte detalii despre cursurile si programul "Open Frontiers" pe: www.fundatiadanvoiculescu.ro


Programul „Open Frontiers" este organizat de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu centrul de carte Fischer International, cu sprijinul editurii Heinle ELT si National Geographic ELT.