Bucuresti

Cursuri supersonice si turbo pentru proiecte creative si culturale, marca Formare Culturala

Cursuri supersonice si turbo pentru proiecte creative si culturale, marca Formare Culturala

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 3 luni si 5 zile
Vizualizari
859

Voteaza & Distribuie

Descriere

Formare Culturală lansează o serie nouă de cursuri în București. Cursurile se adresează celor care activează sau aspiră să activeze în mediul cultural și creativ și au două formate accesibile, supersonic (de 3 ore) și turbo (14 ore, 2 zile). Cursuri precum „Finanțeză-ți ideile”, „Management cultural”, „Investiția în artă” sau „Vinde-ți ideile”, se subscriu ideii de experiență formalizată – toți trainerii își adaptează cunoștințele formale luând în considerare proiectele culturale și creative în care au lucrat ei înșiși.
Cursurile Formare Culturală se adresează tuturor celor care lucrează sau doresc să lucreze în mediul public sau privat (profit sau non-profit) al industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance, patrimoniu etc.Cursurile au un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență șisă găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.
Cei interesați pot să își aleagă cursuri precum: „Curatoriat”, „Investiția în artă”,„Finanțează-ți ideile!” și„Bugete creative”, „Vinde-ți ideile”, „Management cultural”.
Programul integral pe luna octombrie 2013, aici.
Locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierilor. Acestea se fac pe email, la training at formareculturala.ro, prin completarea și trimiterea formularului.

Parteneri: Acuarela, Galeria Imbold, Modernism.ro, Asociația Operatorilor Culturali din România